Så här skapar du egna muggar online

Mugg med tryck
Det är nu populärt att skapa och designa egna muggar onlineMed nya innovativa tryckmetoder och trendiga färger och design är det möjligt att skapa muggar som passar just dina behov. Det finns ett par olika sätt att designa egna muggar online.

Först, leta efter ett tillverkningsföretag som erbjuder möjligheten att skapa egna muggar. Många har färdiga mallar som kan användas som en utgångspunkt för att komma igång med designprojektet. För att se möjligheterna att designa egna muggar, kan du också titta på företagets hemsida.

H
ärifrån kan du komma åt deras designmallar, så du kan experimentera och hitta idéer. När du har hittat ett designverktyg som du tycker om, är nästa steg att bestämma vilket motiv du vill ha på muggen. Välj en färg som går ihop med det motiv du har valt.Vad bör man tänka på när man designar egna muggar online?

1. Muggens stil – Se till att välja en mugg som passar in med din branding eller uttryck som du är ute efter.

2. Färg – Färg är av största vikt i en muggs design eftersom det är det som ofta sticker ut mest.

3. Utrymme – Se till att du har tillräckligt med utrymme för att loggan och att det inte ska se trångt ut.

4. Typsnitt – Välj ett typsnitt som är lämpligt för loggan och visuellt tilltalande.

Designa egna muggar online är ett roligt, men utmanande projekt, och det ger möjlighet att skapa något unikt. Följ alla steg ovan och du kommer att ha en personlig och ursprunglig mugg att njuta av. Lycka till!
Tillbaka till blogg