Köpvillkor

Låda Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress.

Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till support@egendesign.com

Om du ångrar dig innan vi har hunnit påbörja din order går det bra att avbeställa din order. Kontakta oss omgående, din order är dock ej avbeställd förrän vi har bekräftat din avbeställning. Vi försöker påbörja varje order så snabbt som möjligt så även om din order ej är skickad så kan den vara tillverkad och därmed ej gå att avbeställa.

Lastbil och en klocka Leveranstid och fraktkostnader

Leveranstiderna kan varierar beroende på produkt. Vid beställning av flera olika produkter kan din order delas upp i flera olika försändelser. De normala leveranstiderna är baserad på din plats och räknas automatiskt ut. Leveranstiden beräknas på produktsidorna. Avvikelser kan förekomma vid högre arbetsbelastning som exempelvis julhandel, Black Friday med flera. Vi kommer inte att bevilja en återbetalning för standard eller premium -leverans vid försening. I sådana fall så måste mottagaren av den individuella beställningen försöka lösa leveranstvisten med fraktbolaget.

Observera att expressleverans är garanterad, skulle din beställning inte komma i tid så återbetalar vi dig för fraktkostnaden.

Standardleverans: Vid standardleverans är en spårning av försändelsen inte garanterad. Varje försändelse som kan stoppas ner i ett A4-kuvert skickas som brev utan spårningsnummer. Detta gör det möjligt för brevbäraren att dela ut din vara även när du inte är hemma. Försändelser som är större än detta mått skickas som paket och får därmed även ett spårningsnummer.

Premiumleverans och Expressleverans: Om du väljer något av följande leveranssätt (om tillgängligt), får du alltid ett spårningsnummer för spårning av din försändelse, oberoende av storlek och förpackning.

Fraktkostnader

Standardleverans: Beräknas i kassan.
Premiumleverans och expressleverans: Beräknas i kassan.

Observera beställningar lagda på helger skickas tidigast på vardagen efter.
Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta oss på e-postadress: support@egendesign.com

Betalkort Priser

Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms.
Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Sköld Nöjdhetsgaranti

Vi arbetar hårt för att säkerställa att varje beställning möter 100% kundnöjdhet.

Även om specialtillverkade produkter ofta inte inkluderar garantier, så ser vi till att ändra på det. Hos oss på Egendesign.com kan du alltid känna dig trygg att handla.

Vår garanti

Kundnöjdhet är vårt största fokus. Om de specialtillverkade produkterna du får skiljer sig väsentligt från det som designades i vårt designverktyg, produkterna kom fram felaktiga eller skadade, eller om din express-leverans var försenad, vänligen fyll i vårt kontaktformulär så kommer vår kundtjänst att hjälpa dig med att hitta en lösning. Meddela oss om eventuella problem inom 30 dagar efter att du mottagit din beställning.

Observera att vi tyvärr inte kan garantera leveransdatum för beställningar med standard eller premium frakt.

Vi inte kan hållas ansvariga för: stavning, interpunktion eller grammatiska fel som kunden har gjort, dålig kvalitet eller låg upplösning på uppladdade bilder, designfel orsakade av kunden när denne skapade produkten, val av alternativ såsom tryckmetod, kvalitet eller produkttyp samt produktskador som har uppstått av kunden. Definitionen av ett fel är att felet funnits redan vid leverans eller uppstått under 30 dagar från leveranstillfället och att användaren inte har kunnat påverka felet samt inte bero på exempelvis slitage, onormal användning, vanvård eller någon form av yttre påverkan exempelvis tapp- eller vätskeskador.

Vänligen läs våra tips för Skötsel av kläder.

Låda med en bakåtpil runt Ångerrätt, byten och returer

Som vanligt med specialtillverkade produkter kan vi inte acceptera returer, men om det finns problem med din beställning kommer vi att arbeta hårt för att säkerställa att du är nöjd. Fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar någon från vår kundtjänst dig inom en arbetsdag. Meddela oss om eventuella problem inom 30 dagar efter att du mottagit din beställning.

Om vi inte lyckas att åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig för den defekta produkten gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer.  Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer vi riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se.

Eventuella fel och defekt ska alltid reklameras till support@egendesign.com där du anger ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet. 

Ej uthämtade paket
Du har ansvar för att hämta ut de varor du har beställt. I annat fall förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnaden för hela köpesumman, för att täcka avsändarens kostnader.

Vi kommer alltid försöka kontakta dig för att ge dig möjlighet att bestämma om vi ska skicka försändelsen på nytt.