JUST NU: Gratis frakt | 95% av alla beställningar skickas inom 48 timmar, schysst va?

Köpvillkor

Låda Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress.

Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till support@egendesign.com

Om du ångrar dig innan vi har hunnit påbörja din order går det bra att avbeställa din order. Kontakta oss omgående, din order är dock ej avbeställd förrän vi har bekräftat din avbeställning. Vi försöker påbörja varje order så snabbt som möjligt så även om din order ej är skickad så kan den vara tillverkad och därmed ej gå att avbeställa.

 

Lastbil och en klocka Leveranstid och fraktkostnader

Leveranstiderna kan varierar beroende på produkt. Vid beställning av flera olika produkter kan din order delas upp i flera olika försändelser. De normala leveranstiderna är baserad på din plats och räknas automatiskt ut. Leveranstiden kan räknas ut i kassan och på produktsidan. Dessa datum varierar beroende på vilken leveransmetod man slutligen väljer i utcheckningskassan. Dessa är alltid de närmaste möjliga uppskattningarna Egendesign får från de företag vi samarbetar med. Spårning av försändelsen och leveransdatum är inte garanterat, brevförsändelse möjlig. Avvikelser kan förekomma vid högre arbetsbelastning som exempelvis julhandel, Black Friday med flera. 

Leveranssätt

Standardleverans: Vid standardleverans är en spårning av försändelsen inte garanterad. Varje försändelse som kan stoppas ner i ett A4-kuvert skickas som brev utan spårningsnummer. Detta gör det möjligt för brevbäraren att dela ut din vara även när du inte är hemma. Försändelser som är större än detta mått skickas som paket och får därmed även ett spårningsnummer.

Premiumleverans och Expressleverans: Om du väljer något av följande leveranssätt (om tillgängligt), får du alltid ett spårningsnummer för spårning av din försändelse, oberoende av storlek och förpackning.

 

Fraktkostnader

Standardleverans: kostar 39 SEK.
Premiumleverans och expressleverans: räknas automatiskt ut i utcheckningskassan.

OBS! Beställningar lagda på helger skickas tidigast på vardagen efter.
Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta oss på e-postadress: support@egendesign.com


Betalkort Priser

Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms.
Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

 

Sköld Garanti

Vi erbjuder 30 dagars garanti, skulle det vara något fel på din produkt eller tryck så kan du höra av dig till oss inom 30 dagar från leveransdagen.

Du skickar ett mail till support@egendesign.com där du anger ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet. Om vi inte lyckas att åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig för den defekta produkten. Vi står för returfrakt vid godkända garantiärenden. 

Observera att vi inte kan hållas ansvariga för: stavning, interpunktion eller grammatiska fel som kunden har gjort, dålig kvalitet eller låg upplösning på uppladdade bilder, designfel orsakade av kunden när denne skapade produkten, fel i av kunden valda alternativ såsom tryckmetod, kvalitet eller produkttyp samt produktskador som har uppstått av kunden. Definitionen av ett fel är att felets funnits redan vid leverans eller uppstått under 30 dagar från leveranstillfället och att användaren inte har kunnat påverka felet samt inte bero på exempelvis slitage, onormal användning, vanvård eller någon form av yttre påverkan exempelvis tapp- eller vätskeskador.

Vänligen läs våra tips för Skötsel av kläder.

 

Låda med en bakåtpil runt Ångerrätt, byten och returer

Vi erbjuder inte returer och utbyten av produkter. Detta i enlighet med konsumentverkets regler kring ångerrätt. Varje artikel som du beställer på Egendesign.com trycks för hand för dig (”print-on-demand”). På det sättet skiljer vi oss från klassiska postorderföretag. Vi kan inte helt enkelt lägga tillbaka varor som bytts på lagret och sälja dem igen, men om det är något fel med din beställning, låt oss veta det genom att kontakta oss på support@egendesign.com

Eventuella fel och defekt ska alltid reklameras till support@egendesign.com där du anger ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet. 

Om vi inte lyckas att åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig för den defekta produkten gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer.  Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer vi riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se.

Följande anses vara produktkvalitetsproblem: 
Fel storlek, färg, produkttyp
Fel design
Felaktig design(fel position på utskriftsområdet, fel utskriftsområde)
Designen tillämpas inte korrekt på produkten

Följande anses inte vara produktkvalitetsproblem:
Personlig smak
Produkten passar inte
Missnöjd med färg 
Skrivfel