Inspiration och tips inför svensexan

Inför varje bröllop är det tradition för brudens och brudgummens följe att arrangera en sista, separat fest för brudparet för att säga farväl till singellivet. Brudens tärnor och väninnor ordnar en möhippa för bruden, medan brudgummens best man och marskalkar anordnar en svensexa för honom. Det har en tendens att bli en himla fest som brudparet minns för resten av sina liv!

Så vad gör man då på en svensexa? Det varierar såklart från person till person! Många brudföljen väljer att röva bort brudparet separat och ta med dem till en hemlig plats, där de sedan förbereder sig inför festen.

Andra håller bara en lugn middag med nära och kära för att fira bruden eller brudgummen. Men oavsett om man planerar en lugn middag eller en galen fest, behöver en riktigt bra svensexa givetvis förberedelser!


Skapa den perfekta svensexan

Svensexa

När man tänker på en svensexa förs tankarna oftast till Hollywoodfilmen där ett gäng killar tar med sig brudgummen till Las Vegas på de galnaste äventyren, som oftast resulterar i totalt kaos.

Men riktigt så illa behöver det faktiskt inte vara. En bra svensexa behöver egentligen bara tre faktorer: bra vänner, roliga aktiviteter och lite sentimentalitet. Det är ju som sagt den sista natten av ”frihet” innan giftermålet.


Ett tips när ni anordnar en svensexa kan det vara att införskaffa lite dekorationer eller prylar som matchar kvällens tema. Det kan vara allt från klistermärken, till t-shirts, matchande tröjor, muggar eller glas med tryck, posters eller pins.

Roligast av allt är det såklart om ni kan designade dessa prylar själva, kanske med bilder på brudgummen eller med roliga texter och citat.  


Beställ egendesignade produkter till festen

Här på egendesign.com kan du designa mängder av produkter, klädesplagg och accessoarer helt själv som passar perfekt till svensexan! Det är den perfekta presenten att ge bort till brudparet som bröllopsgåva, men även fantastiskt roligt att använda som dekorationer och rekvisita till svensexan.

Ett exempel på vad man kan göra men egendesignade produkter inför svensexan är att designa posters med brudgummens ansikte och en rolig text på, kanske som flygblad för att bjuda in folk till svensexan eller som dekoration till själva festen.

En annan rolig sak man kan göra är att designa egen tröja till alla marskalkar så att de matchar varandra under hela kvällen, såväl som en speciell tröja till brudgummen som han måste ha på sig. Man kan dessutom designa egna muggar, glas eller pins att använda under kvällen för att hålla sig till temat.


Det finns oändligt många möjligheter med vad man kan göra, med egendesignade produkter. Det är ett perfekt alternativ att ge bort i present, såväl som att använda under evenemang som en svensexa.

Det skapar en unik och personlig stämning för alla gäster, speciellt om de får bära tröjor med brudgummens ansikte på eller kanske en text där det står att ni är följe till en svensexa. Hur roligt blir det inte att ta ett varv på stan med matchande tröjor? Det är ju en riktig klassiker!


Designa egen tröja till brudgummen

Om ni vill designa egen tröja till brudgummen som han ska ha på sig under kvällen kan ni göra det snabbt, enkelt och smidigt här på egendesign.com! Vi erbjuder mängder av olika modeller, varianter, färger och storlekar. Vi har dessutom ett brett utbud av stilar på våra tröjor och andra klädesplagg, ni behöver inte välja en tråkig t-shirt – nej, hos oss finner ni ett stort utbud av snygga plagg som passar alla, oavsett stil och smak. 


När ni hittat en modell som ni tror att brudgummen kommer att tycka om är det bara att påbörja skapandet! Välj en färg på tröjan och ladda upp en bild, en design eller ett motiv som ni skapat själva och placera ut det på tröjan. Om ni inte har något färdigt motiv kan ni bläddra igenom vår katalog som innehåller en enorm mängd färdiga motiv – med mängder a varianter som passar utmärkt för svensexan.

Kanske väljer ni även att lägga in en rolig text på tröjan som deklarerar att personen som bär den är brudgummen? Det finns massor av roliga idéer att använda sig av, och varför inte passa på att designa en riktigt pinsam tröja kvällen till ära? 

 

Egendesignade matchande kläder till följet 

Det kan dessutom vara roligt för er andra som deltar i svensexan att ha matchande kläder. Kanske designar ni matchade t-shirts med texter såsom ”best man” eller ”marskalk” eller kanske bara en bild på brudgummen med texten ”SVENSEXA” under? Det finns hur många idéer som helst att genomföra och om ni letar inspiration kan ni hitta massvis på nätet.


Här på egendesign.com kan ni med enkelhet designa alla era produkter inför svensexan! Vi erbjuder inte bara tröjor och klädesplagg, vi har även mängder av andra produkter och accessoarer som kommer att göra succé under kvällens gång! Välkommen att lägga er beställning.

Tillbaka till blogg