Gör dina egna fotopresenter

Bilder och fotografier är ett av de bästa sätten att spara minnen på! Att fånga speciella ögonblick på bild ger oss möjligheten att spara fina händelser under många år framöver, för att se tillbaka på när vi vill minnas en speciell tid, en underbar dag eller bara fina minnen med nära och kära.

Bilder kommer dessutom i många olika format! Det finns dels de bilder som du tar med mobilen, dels de analoga fotografier som du sparar i album. Men sedan finns det andra typer av fotografier, i en lite annorlunda form – nämligen fotopresenter!

T-shirt med fototryck

 

Designa egen tröja med fototryck

Att ge bort presenter är något av det bästa som finns. Dels får du som ger presenten chansen att göra någon annan glad, samtidigt som den som får presenter blir lite extra bortskämd.

En bra gåva att ge bort till någon du tycker om är just en fotopresent! Så vad är då en fotopresent?

Kort och gott är det en produkt eller ett plagg som du tryckt ett fint fotografi på. Det kan vara allt från en t-shirt, till en mugg, en luvtröja eller kanske en poster.

Det är ett bra sätt att föreviga ett minne på, på ett unikt och personligt sätt. Det ger mottagaren en chans att se tillbaka på ett minne bara genom att dricka sitt morgonkaffe eller ta på sig ett plagg ur garderoben. 

 

Tryck produkter med fotografier

Om du vill prova på att trycka en produkt med ett fotografi på kan vi på egendesign.com hjälpa dig! Hos oss kan du trycka egen t-shirt med fototryck, designa egen tröja med en fin bild på eller skapa en rolig kaffekopp med en härlig bild från en rolig semester, eller något annat fint minne

Vi använder oss av tryckmetoder av hög kvalitet för att säkerställa att trycken ska bli så bra som möjligt – till och med när man trycker med fotografier. Vi har dessutom gjort det enkelt att designa egna produkter, med hjälp av vår grymma produktdesigner. Det går till som så att du som beställare väljer en produkt du vill trycka på, samt vilken storlek och färg den ska ha, sen bär det av mot det bästa av allt genom processen – att designa!

 Mugg med fototryck

Designa dina produkter som du vill

I vår produktdesigner har du fria tyglar att designa dina produkter precis så som du vill ha dem! Du kan välja mellan att använda våra färdiga motiv och texter, eller ladda upp dina egna. Det här är perfekt för dig som vill trycka ett fotografi på en produkt, då du bara behöver ladda upp bilden och placera ut den vart du vill på produkter.

När du laddar upp ett fotografi i vår produktdesigner för tryck behöver du inte oroa dig för att bilden ska bli suddig eller inte se bra ut, vi vet hur man trycker fotografier på bästa sätt och använder oss av de bästa metoderna för att säkerställa att dina produkter blir så bra som de kan bli.

 

Ge bort en fotopresent till någon du tycker om

Om du vill designa egen tröja med fototryck, eller någon annan produkt från vårt breda sortiment, kan du göra det med enkla medel redan idag! Vi har gjort det snabbt, enkelt och effektivt att designa egna kläder för alla!

Fotopresenter är dessutom en av de bästa gåvorna du kan ge bort till någon. Varför? För att du ger bort ett minne i en helt unik form. Det är perfekt för dig som letar efter en unik födelsedagspresent till ett syskon, eller för dig som vill ge mormor en ny favoritkopp att dricka morgonkaffet ur. Det är dessutom en toppenbra present att ge bort till brudparet, som ska åka i väg på sin bröllopsresa. Tänk dig själv hur roligt de kommer att ha det med matchande t-shirtar som pryds av en tokig bild av dem, kanske från deras första år som par?

Det finns oändliga möjligheter för vad du kan åstadkomma genom att designa egna produkter här på egendesign.com! Vi erbjuder ett brett utbud av produkter och plagg, allt från t-shirts, till hoodies, byxor, matlådor, klistermärken och pins. Vi erbjuder dessutom produkter för alla åldrar – till och med barn- och bebiskläder! Även där har du en bra idé för en fotopresent att ge bort, kanske till paret med en nyfödd lite bebis?

Hoodie med fototryck

Börja designa redan idag

Vi på egendesign.com vill att det ska gå snabbt och vara enkelt att designa egna kläder. Vi har gjort det effektivt för alla att trycka kläder, utan att behöva svåra program eller avancerade tryckmaskiner – vi tar nämligen hand om allt åt dig! Det enda du behöver göra är att välja en produkt och designa den, så paketerar vi den åt dig och skickar i väg den för leverans inom 48 timmar. Hur bra är inte det?

Designa egen fotopresent redan idag hos oss på egendesign.com!


Tryck här för att läsa vår artikel om tips på morsdagpresenter

Tillbaka till blogg