Snabb Leverans → Vi skickar 95% av alla beställningar inom 48 timmar, schysst va?🚀

Ge bort en personlig present

T-shirt med tryck

Bild: Egendesign

Att leta efter den perfekta presenten till någon är alltid lika klurigt. En födelsedagspresent, julklapp, bröllopsgåva eller en studentpresent är bara några av alla stunder som betyder något för oss. En gåva ska vara personlig tycker vi - just därför ska vi på Egendesign lista våra favoriter.

Visste du hur enkelt det är att få din egen bild tryckt på alltifrån en tröja till en mugg?

Känner du någon som verkar ha allting redan eller någon som aldrig önskar sig något? Det gör vi i alla fall. Det är vanligt att spendera allt för lång tid åt att leta efter en bra present. Så varför inte låta oss hjälpa dig. Vi kommer att gå igenom hur du på enklaste sätt kan ladda upp en bild och designa en personlig present till någon.

 

Hur man laddar upp sin egen bild som tryck på en produkt

Att designa sina egna produkter har aldrig varit enklare. Vi ska gå igenom steg för steg hur du laddar upp en bild som du vill ha tryckt på din produkt. Låt oss säga att din kompis fyller år och som present ska du ge bort en rolig T-shirt. Du har redan valt ut en bild som du vill ha tryckt på T-shirten. Härifrån är processen väldigt enkel:

  1. Välj din T-shirt

Välj ut vilken typ av T-shirt och vilken färg du vill att den ska ha. Du kan välja allt från ekologiska T-shirts, baseboll-modellen eller retro T-shirts och mycket mer. När det är klart så klickar du på ”börja designa”.

  1. Designa T-shirten

Nu är det dags att designa T-shirten. Här har du olika alternativ att välja bland. Det går till exempel att välja mellan tusentals motiv, lägga till sin egen text, eller helt enkelt ladda upp sitt eget foto. I det här fallet ska vi lägga till ett eget foto, vilket man gör genom att klicka på ”Ladda upp”. Här kan du enkelt ladda upp din önskade bild.

När de här två stegen är klara så går du vidare till kassan - vi sköter jobbet därifrån.

Motiv

 
Bild: Egendesign

 

Vilka produkter är de bästa gåvorna till födelsedagen eller som julklapp?

Du visste väl att vi har flera olika produkter att välja bland som du kan designa själv? Hos oss hittar du både kläder, muggar, kepsar, mössor, ryggsäckar – ja, allt du kan tänka dig. Här kommer några tips på presenter:

  1. En fotomugg tycker vi är den perfekta julklappen. Den är både personlig och kommer garanterat bli uppskattad.
  1. Den bästa födelsedagspresenten är en egendesignad tröja. Hitta gärna ett motiv eller en bild som speglar personen du ger tröjan till.
  1. Letar du efter en doppresent så rekommenderar vi en egendesignad kudde med en bild på bebisen.
  1. Vi får heller inte glömma våra fyrbenta vänner. Hunden ska såklart ha den trekantiga hundsnusnäsduken - och du väljer motivet.

Vi hoppas att artikeln underlättar presentletandet och att du hittar den perfekta gåvan!


Börja designa
Börja designa produkterLäs fler inlägg från Egendesign.com


tröja med egen design
Designa snygga kläder till din förening
Att vara delaktig i en förening är något som många tycker är roligt. Det ger en känsla av gemenskap, och dessutom någ...
Läs mer

man med present i händerna
5 tips på egendesignade presenter
Det finns otroligt många tillfällen då presenter kommer väl till hands. Vare sig det handlar om att fira en födelseda...
Läs mer

man med profilkläder
Varför är företagskläder så viktigt egentligen?
Oavsett om du driver ett stort företag, en mindre enskild firma eller om du har ansvaret i en förening eller annan ve...
Läs mer