⭐ Helgdeal: Köp 3, betala för 2!

Ge bort en personlig födelsedagspresent

Har du en vän eller bekant med en uppkommande födelsedag? Då går du kanske runt i valet och kvalet gällande vad du ska köpa eller ge bort till personen.

Ge bort en personlig födelsedagspresent

Det ska helst vara en personlig gåva, som personen kommer att ha användning av men samtidigt värdera och älska. Kanske ska den vara lite tokig, eller ha ett sentimentalt värde för mottagaren?

Beroende på vilken ålder och vilka intressen mottagaren har kan det också vara svårt att hitta något som faller honom eller henne i smaken. Som tur är finns det en typ av present som fungerar till i princip alla, som är unik, personlig och kan anpassas helt och hållet efter mottagarens ålder, intressen, stil och personlighet. Vi pratar såklart om egendesignade kläder!


En personlig gåva som passar alla

Genom att designa egen tröja med ett personligt motiv kan du ge bort den mest unika gåvan någonsin!

Kanske är det din bästa kompis som fyller år, hur kul vore det inte då att ge bort en tröja med eget tryck föreställande en tokig bild på er två, ett citat som beskriver kompisen eller ett motiv som du själv designat? 

Om du vill ge bort en personlig gåva i födelsedagspresent, kan du göra det här på egendesign.com!

Vi erbjuder inte bara t-shirts och tröjor, vi har även ett brett sortiment av andra klädesplagg, accessoarer och produkter – som du kan designa helt på egen hand. 


Fira födelsedagar med oss på egendesign.com

Vi på egendesign.com hjälper dig att skapa unika födelsedagspresenter för alla åldrar, alla intressen och alla personligheter.

Designa unika kläder med eget tryck, eller andra produkter från vårt stora utbud, redan idag! Vi skickar 95% av alla våra beställningar inom 48 timmar – så du behöver inte vara orolig över att din present inte ska komma fram i tid.

Glad födelsedag
Börja designa produkterLäs fler inlägg från Egendesign.com


QR-kod t-shirts
Hur man designar en T-shirt med QR-kod
Är du intresserad av att skapa en unik och personlig t-shirt med hjälp av QR-koder? Du har kommit till rätt ställe! Q...
Läs mer

Alla hjärtans dag-present: Här är årets tips
Alla hjärtans dag-present: Här är årets tips
Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg - vilken person ska få njuta av dina kärleksfulla gåvor den 14 februari? F...
Läs mer

Färgkoder
Vad är skillnaden mellan RGB och CMYK?
RGB och CMYK är båda standardfärgmodeller. Dessa modeller har länge använts inom både tryckindustrin och grafisk desi...
Läs mer