Snabb Leverans → Vi skickar 95% av alla beställningar inom 48 timmar, schysst va?🚀

Ge bort en personlig födelsedagspresent

Har du en vän eller bekant med en uppkommande födelsedag? Då går du kanske runt i valet och kvalet gällande vad du ska köpa eller ge bort till personen.

Ge bort en personlig födelsedagspresent

Det ska helst vara en personlig gåva, som personen kommer att ha användning av men samtidigt värdera och älska. Kanske ska den vara lite tokig, eller ha ett sentimentalt värde för mottagaren?

Beroende på vilken ålder och vilka intressen mottagaren har kan det också vara svårt att hitta något som faller honom eller henne i smaken. Som tur är finns det en typ av present som fungerar till i princip alla, som är unik, personlig och kan anpassas helt och hållet efter mottagarens ålder, intressen, stil och personlighet. Vi pratar såklart om egendesignade kläder!


En personlig gåva som passar alla

Genom att designa egen tröja med ett personligt motiv kan du ge bort den mest unika gåvan någonsin!

Kanske är det din bästa kompis som fyller år, hur kul vore det inte då att ge bort en tröja med eget tryck föreställande en tokig bild på er två, ett citat som beskriver kompisen eller ett motiv som du själv designat? 

Om du vill ge bort en personlig gåva i födelsedagspresent, kan du göra det här på egendesign.com!

Vi erbjuder inte bara t-shirts och tröjor, vi har även ett brett sortiment av andra klädesplagg, accessoarer och produkter – som du kan designa helt på egen hand. 


Fira födelsedagar med oss på egendesign.com

Vi på egendesign.com hjälper dig att skapa unika födelsedagspresenter för alla åldrar, alla intressen och alla personligheter.

Designa unika kläder med eget tryck, eller andra produkter från vårt stora utbud, redan idag! Vi skickar 95% av alla våra beställningar inom 48 timmar – så du behöver inte vara orolig över att din present inte ska komma fram i tid.

Glad födelsedag
Börja designa produkterLäs fler inlägg från Egendesign.com


Hoodie merch
Att tänka på när du skapar din egen merch
Att skapa egen merch blir en allt mer populär trend bland kreativa entreprenörer. Det låter dig skapa unika produkter...
Läs mer

miljövänlig
Hur värnar man om miljön med sina klädval?
Det finns många människor där ute som har miljön som en av sina hjärtefrågor. Det är inte särskilt konstigt, då vi un...
Läs mer

T-shirts
Justering av priser
Vi kommer att justera våra priser den 19 oktober, prisjusteringen kommer att variera för olika produkter.Detta med an...
Läs mer