Designa snygga kläder till din förening

Att vara delaktig i en förening är något som många tycker är roligt. Det ger en känsla av gemenskap, och dessutom något att lägga ned energi på. Det finns dessutom otroligt många typer av föreningar. Det kan handlar om kulturföreningar, filmföreningar, sportföreningar eller något helt annat – det finns något för alla helt enkelt.

Om du är medlem i en förening eller om du kanske driver en förening har du säkert funderat på om ni ska ha en egen logotyp, eller kanske matchande tröjor att bära när ni ses. Om ni dessutom går på evenemang, konferenser eller möten med föreningen kan det vara toppen att bära matchande kläder med egen design eller er logotyp. Det skapar en samhörighet i föreningen och precis som med vanliga arbetskläder, eller lagtröjor, blir det en rolig grej för hela föreningen.

Vad finns det för typer av föreningskläder?

Trots att föreningskläder inte är ett myntat begrepp, så finns det såklart mängder av föreningar som använder matchande kläder. Den vanligaste typen är såklart tröja med eget tryck, där föreningens logotyp finns med. Men man kan såklart designa andra kläder och produkter som matchar föreningen och dess intressen.

 

För er som har kollat på den senaste säsongen av populära serien Stranger Things kanske ni har sett att några av huvudkaraktärerna bär matchande tröjor när de spelar rollspel? Det är en unik och rolig idé som mängder av olika föreningar kan implementera. Det skapar som tidigare nämnt en samhörighet och det gör allt lite roligare.

Utöver egendesignade kläder, luvtröjor med tryck eller dylikt kan man såklart designa andra produkter med tryck till sin förening. Om man är en kulinarisk förening som lagar mat eller testar dryck tillsammans kan glas med eget tryck vara en bra idé. Om man är en förening som sysslar med träning kan egendesignade träningskläder kanske vara bättre! Allt beror såklart på vad föreningen gör och i vilket sammanhang ni vill använda era egendesignade kläder och produkter.

Hur designar man kläder till sin förening?

Om du är medlem i en förening som funderar på att skaffa egendesignade kläder kan du göra det direkt via oss på egendesign.com! Vi har gjort det enkelt, snabbt och smidigt att designa kläder och produkter på egen hand och vi har dessutom ett grymt verktyg som alla kan använda. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet eller kunna ett visst program – allt sköts direkt via vår hemsida.

digitalt direkttryck

Så hur går du tillväga? Jo, det första du behöver göra är att gå igenom vårt breda sortiment av kläder och produkter för att hitta något som passar bra för din förening. Kanske en keps med eget tryck, tygväska, eller bara matchade t-shirts? Det finns något för alla och vi erbjuder dessutom ett brett utbud av olika stilar och modeller på alla våra produkter. När du hittar något som faller er i smaken är det dags att börja designa. Som vi nämnde tidigare är det många föreningar som väljer att använda sin egen logotyp på sin kläder och produkter. Om ni inte har en logotyp kan ni få hjälp att skapa en på nätet, det finns mängder av verktyg som tillåter dig att skapa en egen logotyp utan att behöva designa själv. Om ni inte har en logotyp och inte vill skapa en egen har vi på egendesign.com ett brett utbud av färdiga motiv i vår katalog. Där hittar du alla möjliga sorters illustrationer och designer, som du är välkommen att använda hur mycket du vill. Kanske hittar ni ett bra motiv här hos oss som kan bli er logotyp? designa produkter online

 

I produktdesignern på vår hemsida kan du placera ut dina motiv var som helst på produkterna och dessutom välja olika färger, lägga till text och även fotomotiv. Det finns oändliga möjligheter till att skapa något unikt för dig och din förening.

Beställ föreningskläder från egendesign.com

När du är nöjd med din design är det bara att beställa! Vi har ingen gräns för hur få eller hur många av varje produkt du kan beställa – perfekt för föreningar av alla olika storlekar. Vi skickar iväg era produkter för tryck och sedan levereras dem direkt hem till er på nolltid, så att ni kan börja använda produkterna snabbt! Perfekt för er som är ute i sista minuten och behöver era kläder och produkter så snabbt som bara möjligt.

Om du är medlem i en förening och vill beställa unika kläder och produkter ska du spana in vår hemsida med vårt breda utbud av produkter redan idag! Vi har verkligen något för alla, och för alla typer av föreningar. Hitta dina favoriter redan idag och börja designa med oss på egendesign.com!

Tillbaka till blogg