Designa kläder och trycksaker till evenemang

Evenemang av alla dess slag är inte bara roliga att gå på – de är även roliga att arrangera! Ett evenemang kan vara många olika saker, bland annat ett bröllop, ett dop, ett kalas eller varför inte en gala för välgörenhet.

Oftast arrangeras evenemang av organisationer som arbetar med att just skapa event. De kan hjälpa till att arrangera allt från ett 50-årskalas, till en insamling för människor i nöd.

När man arrangerar ett evenemang finns det många saker att tänka på. Man behöver dels ha en lokal, kanske ett tillstånd från kommunen, en gästlista, artister och kanske det viktigaste av allt – dekoration, mat och dryck.

Det är ju inget evenemang utan lite snittar, bubbel och vacker dekoration, eller hur?

 

Kläder inför ett evenemang

Inför ett evenemang kan man som arrangör behöva ordna med kläder till personal och medarbetare.

Det är viktigt att alla som jobbar på evenemanget har på dig matchade kläder, så att gästerna vet vilka de ska vända sig till med eventuella frågor eller beställningar av mat och dryck.

Oftast kan det räcka med matchande t-shirts eller tröjor – något som du som arrangör kan trycka här på egendesign.com! 

T-shirt med tryck

Med vår hjälp kan du designa kläder och trycksaker inför ett kommande evenemang med enkla medel. Vi erbjuder en mängd olika klädesplagg, i olika stilar och modeller som passar perfekt för många olika tillfällen.

Bland annat kan du designa t-shirts, varma hoodies, stilrena pikétröjor och trendiga toppar i vårt sortiment.

Vi erbjuder dessutom alltid produkter av hög kvalitet och ekologiska alternativ för dig som vill värna lite extra om miljön.

Utöver kläder har vi också ett brett utbud av accessoarer att välja mellan, såsom kepsar och mössor – ytterligare ett plagg som fungerar utmärkt på ett evenemang.

Du kan beställa kläder med eget tryck enkelt på vår hemsida, genom att välja en modell och en färg som faller dig i smaken. Sedan bär det av mot vår produktdesigner där du enkelt laddar upp logotyper eller motiv, som du sedan placerar ut på plagget.

Vi erbjuder dessutom mängder av färdiga texter och motiv i vår breda katalog, något som kan vara bra för dig som ska arrangera ett kalas eller en fest där du inte vill använda dig av en egen logotyp eller ett eget motiv.

Vi har något för alla tillfällen – bläddra igenom vår katalog i vår produktdesigner och se efter själv!

Produktdesigner - Motivlista

 

När du sedan känner dig nöjd med din design är det bara att välja storlek och antal, så trycker och skickar vi i väg dem på nolltid. Vi har ingen gräns för hur få eller hur många av varje produkt du kan beställa, något som ger dig som arrangör en stor frihet när du ska beställa kläder och trycksaker med eget tryck.

 

Dekoration inför ett evenemang

Utöver kläder behöver man såklart också dekorationer till ett evenemang. Det kan handla om girlanger, vimplar, posters eller klistermärken. Här på egendesign.com kan du beställa posters, klistermärken, pins, muggar och mängder av andra produkter med eget tryck.

Det är perfekt för dig som behöver trycka upp egendesignade produkter inför ett evenemang. Kanske stora posters med bilder på ett födelsedagsbarn, eller bilder som representerar organisationen? Möjligheterna är många och vi är här för att hjälpa dig hela vägen! 

Pins med tryck

Trycksaker och reklam

När man arrangerar ett evenemang är det viktigt att ha reklam och trycksaker som man kan annonsera evenemanget med. Det kan vara allt från flygblad, till trycksaker som gästerna får vid ankomst eller hemgång.

Ett tips är att trycka upp klistermärken, fina muggar, en matlåda eller någon annan rolig produkt från vår hemsida som du kan skicka med i en goodiebag till dina gäster – det kommer garanterat att uppskattas av alla!

Vi erbjuder ett brett utbud av produkter och trycksaker som du kan designa helt efter eget tycke och smak. Precis som med våra kläder är det enkelt att designa dem på vår hemsida och vi använder oss av högkvalitativa tryckmetoder för att säkerställa att produkterna blir så fina som de bara kan bli.

Du kan designa kläder och trycksaker på ett smidigt och säkert sätt här på egendesign.com och vi skickar dessutom 95% av alla våra beställningar inom 48 timmer – perfekt för dig som är ute i sista minuten.

 

Designa inför ett evenemang

Det kan vara mycket som ska ordnas inför ett evenemang, både med kläder, dekoration och förberedelser. Vi på egendesign.com kanske inte kan hjälpa dig att hitta en bra lokal, men vi an garanterat hjälpa till med trycksakerna!

Hos oss kan du med enkla medel designa kläder, accessoarer, trycksaker och produkter som passar perfekt till ditt kommande evenemang.

Om du behöver hjälp med en beställning är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst, där vi kan hjälpa dig vidare med alla frågor och funderingar som kan komma upp.

Vi på egendesign.com önskar dig lycka till med ditt uppkommande evenemang och hoppas att vi kan hjälpa till med allt du behöver.

Flera t-shirts med tryck som är upphängda
Tillbaka till blogg