Designa egna lagtröjor

Spelar du i ett lag? Kanske ett fotbollslag, paddel eller löpning? Då finns det en stor chans för att du redan har, eller behöver, en snygg lagtröja. I princip alla lag där ute har lagtröjor med klubben eller lagets logotyp på, såväl som namnen på spelare eller medlemmarna. Att ha matchande lagtröjor ger en professionell image såväl som en gemenskap för laget!


Oavsett om man springer i ett lokalt löparlag, tränar professionell fotboll eller bara spelar paddel på fritiden med sina kompisar kan det vara en bra idé att införskaffa snygga lagtröjor. Det höjer lagandan och gör det roligare att sporta – då det syns att man är ett team!


T-shirt med tryck för laget

Det vanligaste klädesplagget för lag är en lagtröja, oftast en t-shirt med tryck i form av logotyp eller namn. Om man spelar professionellt kanske man redan har sponsorer som levererar tröjorna åt laget, men för er som kanske spelar på fritiden eller inte har sponsorer som hjälper till kan ni alltid designa egen lagtröja själv! 


Att spela i ett lag är roligt, oavsett vilket sport det handlar om. Att ha matchande lagtröjor är något som tar laget till nästa nivå. Det är för det första roligt och spännande, och det skapar även en bra laganda och tillhörighet för alla spelare att bära matchande kläder. 

Lag med lagtröjor

Designa egen tröja med namntryck

Om man vill prova på att designa egen tröja för laget kan man med fördel göra det här hos oss på egendesign.com! Vi erbjuder mängder av olika modeller på tröjor och ni kommer garanterat att hitta något som passar er bra. Vi har snygga träningskläder som är funktionella, andas bra och sitter snyggt bra kroppen. När ni hittat en modell som faller er i smaken kan ni börja designa!


Många lag har redan en färdig logotyp, kanske klubbens emblem eller en egendesignad logotyp som någon i laget skapat. Hos oss på egendesign.com kan ni ladda upp er logotyp och placera ut den var ni vill på tröjan, såväl som andra designelement såsom texter, motiv, bilder eller andra tryck ni vill ha på tröjan. När ni är färdiga med designen behöver ni bara lägga er beställning med det antalet ni vill ha, så trycker, paketerar och skickar vi era produkter direkt hem till er på nolltid! Hur smidigt som helst.


Hur ser den perfekta lagtröjan ut?

För er som behöver lite extra hjälp på traven med att designa en lagtröja kan ni tänka på följande sätt! Ert lag kanske redan har en logotyp eller ett emblem. Vilka färger består den av? Försök att designa er tröja med färger, typsnitt och motiv som matchar ert eget emblem. På så vis får ni en unik tröja för ert lag som matchar klubbens färger samtidigt som det ger en unik stil för just ert lag.


Om ni inte redan har ett färdigt emblem eller logotyp, eller om ni inte tillhör en klubb – då kan ni skapa något eget! Samla ihop laget och kom överens om färger och motiv som passar er och som ni vill ha på era lagtröjor. Här på egendesign.com kan du välja mellan mängder av olika, färdiga motiv ur vår breda katalog. På så vis behöver ni inte designa någon logotyp själva, ni kan helt enkelt hitta en färdig design ni gillar och använda den, hur smart är inte det?


Utöver färger och motiv vill ni dessutom kanske att tröjan ska ha varje lagmedlems namn på. Även detta kan ni enkelt lägga till i vår produktdesigner, antingen genom att ladda upp ett tryck med namnet på, eller bara använda våra färdiga typsnitt och skriva dit namnen själva. 


Egendesignade produkter på nolltid hos egendesign.com

Om man spelar i lag vet man nog att det går ut en hel del andra produkter, utöver tröjor. Ni behöver kanske hoodies, träningsbyxor, tränings- och matchkläder, vattenflaskor, matlådor eller andra produkter som krävs för att upprätthålla en aktiv livsstil.


Vi på egendesign.com erbjuder inte bara tröjor – vi har ett brett sortiment av produkter av alla dess lag som passar perfekt för er som spelar i lag och behöver matchande kläder och produkter. Hos oss kan ni designa egna tröjor, byxor, vattenflaskor, klistermärken, muggar – ja, i princip allt ni behöver helt enkelt!


Vi på egendesign.com har gjort det snabbare och enklare än någonsin att designa egna kläder och produkter för alla ändamål. För er som spelar i lag kan ni med enkla medel designa kläder, accessoarer och produkter med era egna namn, tryck och logotyper på!

Tillbaka till blogg