5 tips på egendesignade presenter

Det finns otroligt många tillfällen då presenter kommer väl till hands. Vare sig det handlar om att fira en födelsedag, fira en årsdag, julafton eller om man bara vill skämma bort någon man tycker om. Att hitta en bra present kan dock vara krångligt. I dagens samhälle har de flesta redan “allt” de behöver, och många gånger kan det vara svårt att veta vad man ska ge bort som är användbart och som mottagaren blir glad av. Om du dessutom vill ge bort något personligt kan det vara svårt att veta vad du ska välja. Är det mest personligt att ge bort något du gjort själv, eller är det bättre att köpa något som du vet att personen tycker om?

Personliga gåvor är det finaste man kan få

Just personliga gåvor är generellt sett alltid uppskattade. Det visar för mottagaren att du tänkt till, och att din gåva är utvald med omsorg. Det är dessutom något som mottagaren kan se tillbaka på under många års tid, och minnas dig och din omtanke. Men vad ska man ge bort, om man letar efter en riktigt personlig gåva? Vi på egendesign.com har såklart ett svar på det – något som du designat själv! 

Att designa egna kläder, produkter eller accessoarer är bra för många olika tillfällen. Det är en minst lika bra julklapp, som födelsedagspresent eller brudgåva. Det är dessutom en present där du verkligen kan skapa något helt unikt som ingen annan än mottagaren har. För att ge dig lite tips på personliga och egendesignade presenter som du kan ge bort, har vi skapat den här praktiska listan med fem superbra tips. Läs vidare och hitta inspiration till nästa gång du ska ge bort en present!

1. Tröja med eget tryck

En tröja med eget tryck är något som verkligen kommer till hands under många olika tillfällen. Det är dels en bra sak att ha för den som önskar sig nya kläder. Dels kan det vara en rolig present som ger mottagaren ett gott skratt. Om du ska ge bort en egendesignad tröja kan du alltid trycka upp en snygg pikétröja med eget tryck med ett stilrent motiv på bröstet, eller varför inte en mysig luvtröja med ett coolt tryck på ryggen? 

Om du ska ge bort en bröllopsgåva kan det vara kul att göra två matchande tröjor till brudparet som de kan ha på sin smekmånad. Det finns verkligen oändliga möjligheter – så prova på att designa egen tröja redan idag här på vår hemsida!

par tröjor

2. Egendesignad matlåda

Alla som har ett jobb (eller som pluggar!) behöver äta lunch, och många väljer såklart att ta med sig egen matlåda för att spara lite pengar. Om du har en kompis eller familjemedlem som alltid tar med sig matlådor överallt kan en bra presentidé vara att ge bort en matlåda med eget tryck på! Kanske har personen något favoritcitat, eller kanske har du hittat ett roligt tryck som du vill att ska pryda matlådan? Det här kan verkligen vara en rolig och omtänksam gåva som ger mottagaren något praktiskt – och personligt!

3. Träningskläder med eget tryck

Börjar det vankas födelsedagspresent eller julklapp till den där personen i din omgivning som verkligen tränar non stop? Då har vi ett riktigt bra tips på en present – ett kit med egendesignade träningskläder. Här på vår hemsida hittar du allt från snygga träningstights, till funktionella tröjor och varma luvtröjor som är perfekta för träning. Tryck upp ett set med byxor och tröja och designa dem med mottagarens namn, eller något snyggt motiv från vår breda katalog och ge bort som gåva. 

4. Keps med eget tryck

En keps kan vara bra för många saker! För den som tränar, för den som arbetar utomhus eller bara för den som alltid bär någon form av huvudbonad. Vi på egendesign.com erbjuder ett utbud av kepsar för alla olika stilar och på vår hemsida kan du designa kepsarna precis som du vill. Kanske designar du en stilren basebollkeps med ett snyggt citat på, eller varför inte en galen truckerkeps med något roligt tryck som kompisen kan ha på svensexan? 

5. Gosedjur med egen design

Vi kan såklart inte skriva om presenter utan att ha med en punkt för de minsta i våra liv också – barnen! Alla barn älskar gosedjur. De blir fullständigt överlyckliga över att få en ny, fin nalle att älska och det är verkligen en av de bästa presenterna man kan ge ett barn. Vi har gosedjur i vårt sortiment som går att designa själv – då de bär små tröjor som man kan trycka motiv på. Ge bort ett personligt gosedjur till ett barn som du själv har designat! Vi kan nästan garantera att det kommer att bli en hit, och något som barnet kommer att bära med sig under många, många år!

trycker t-shirts

Designa fina gåvor för alla tillfällen

Så där har ni dem! 5 bra tips för gåvor med eget tryck. Spana in vår hemsida för att ta del av hela sortimentet och håll er uppdaterade här i bloggen för fler roliga tips rörande egendesignade kläder och produkter.

Tillbaka till blogg