JUST NU: Gratis frakt | 95% av alla beställningar skickas inom 48 timmar, schysst va?

5 olika tillfällen då egendesignade kläder kommer väl till hands

Att designa sina egna kläder är roligt, spännande och kreativt. Du får möjligheten att skapa dina helt egna, personliga plagg med eget tryck. Det finns många olika tillfällen i livet när en t-shirt med eget tryck kommer väl till hands. Här har vi listat fem tillfällen där egendesignade kläder är ett måste!

En glad kvinna som håller upp en tröja med tryck och en hund som sitter jämte


1. När du vill marknadsföra ditt varumärke

Egendesignade kläder är toppen om du driver eget företag och vill marknadsföra dig själv och ditt varumärke. Det går att göra genom bilder, texter – eller din egen logotyp! Med egendesignade kläder blir du som en vandrande reklampelare för dig själv och ditt varumärke. Du kan dessutom designa arbetskläder med tryck till dig och dina kollegor – smart va?

2. När du vill ge bort en grym present

En unik t-shirt med tryck, eller en mysig huvtröja med tryck, eller varför inte ett par gosiga mjukisbyxor – oavsett vad så kan de komma väl till hands när en kompis eller bekant fyller år. En personlig present i form av klädesplagg som du designat speciellt för någon annan är den perfekta gåvan!

3. När du ska hålla i en fest eller evenemang

Om du planerar att hålla i ett stort evenemang kan det vara praktiskt om alla som arbetar har matchade kläder på sig. Då passar det utmärkt att trycka upp arbetskläder med egen design! Kanske en snygg t-shirt med eget tryck, eller ett par bekväma byxor med tryck?

 

4. När mamma och pappa firar bröllopsdag

10 år? 20 år? 30 år? Oavsett hur länge dina föräldrar vart gifta förtjänar deras kärlek att firas. Varför inte skämma bort dem med ett par matchade tröjor som du designat helt själv?

 

5. När vännerna blivit föräldrar

När dina bästa kompisar välkomnat ett nytt liv till världen måste det bara firas. Och hur firar man på bästa sätt? Genom att trycka upp gulliga bebiskläder med eget tryck såklart!

Där har ni det – 5 tillfällen där egendesignade kläder kommer väl till hands. Det finns såklart mängder av andra tillfällen också. Spana in vårt breda sortiment av egendesignade produkter här på egendesign.com!

Börja designa

Läs fler inlägg från Egendesign.com


tjej med solglasögon
Svårt att hitta din egen stil? Designa egna kläder!
Oavsett om du är tonåring, vuxen eller pensionär kan det stundvis vara svårt att hitta din egen stil. Trenderna förän...
Läs mer

väg med höstlöv
5 tips på egendesignade plagg att bära på hösten
Sakta men säkert börjar den närma sig, den härliga hösten! Äntligen börjar dagarna bli lite kortare, löven skifta fär...
Läs mer

födelsedagsfirande med drinkar
Allt du behöver för en storslagen födelsedagsfest (med egendesignade kläder såklart!)
Börjar det vankas födelsedagsfest? Det är otroligt spännande att planera in en fest, vare sig det handlar om din egen...
Läs mer