JUST NU: Gratis frakt | 95% av alla beställningar skickas inom 48 timmar, schysst va?

Svårt att hitta din egen stil? Designa egna kläder!

Oavsett om du är tonåring, vuxen eller pensionär kan det stundvis vara svårt att hitta din egen stil. Trenderna förändras konstant, och vare sig du följer dem eller inte är det inte alltid de stämmer överens med den du är eller hur du vill klä dig. Det är dessutom en ständig press på oss människor att vara unika, ha en egen stil, se ut på ett visst sätt och leva upp till idealet som samhället ställer. Så vad gör man om man har svårt att hitta sin egen, unika stil? Du kan alltid prova på att designa egna kläder!

Att designa kläder behöver inte vara svårt

När man säger “egendesignade kläder” kanske många direkt tänker på kläddesigners som spenderar alla sina vakna timmat i sina ateljéer, syr kläder och ritar upp snygga designer som modeller sedan bär på modeveckor runt om i världen. Men så behöver det inte se ut. Att designa egna kläder kan vara enkelt, och du kan göra det direkt från ditt eget hem, utan att ha någon utbildning inom design.

en mugg med ett foto

Vi pratar såklart om att designa egna kläder med hjälp av vår hemsida! Vi på egendesign.com är dedikerade till egentryckta kläder, och vi vill att det ska vara enkelt och tillgängligt för alla att prova på att designa kläder på egen hand. Vare sig du vill göra en egen tröja med tryck, designa egen mugg, eller trycka en tygväska med eget motiv – kan du göra det här på vår hemsida.

Designa egna kläder online

Att designa egna kläder online har aldrig varit enklare. Du behöver inte sy upp dina egna kläder (om du inte tycker att det är kul såklart) eller veta hur man trycker kläder, allt det sköter vi åt dig. Vi har ett brett utbud av kläder och produkter för alla smaker, och till skillnad från andra design hemsidor erbjuder vi dessutom ekologiska kläder och kläder i snygga stilar och skärningar.

Du behöver inte välja mellan en t-shirt eller en hoodie när du designar dina kläder hos oss. Vi har allt från snygga kepsar, till trendiga crop-tops och sköna tights. Du hittar alla våra olika produkter på hemsidan där du enkelt kan navigera dig fram, kategori för kategori.

Billiga kläder med eget tryck

En annan sak som ofta kan kännas som ett hinder för den som vill designa egna kläder är såklart priset. Att köpa hem kläder, göra designer, sy och trycka kan kosta mycket – men när du designar via oss betalar du enbart för plagget.

Om du har egna motiv, illustrationer eller bilder som du vill använda på dina kläder är du såklart välkommen att ladda upp dem här på vår hemsida. Det gör du i vår produktdesigner, som du kommer till när du har valt en produkt som du tycker om. Men för dig som kanske inte har några färdiga motiv, eller dig som bara vill prova på att designa egna kläder, har vi även en hel katalog med färdiga motiv att välja mellan. Där hittar du mängder av snygga tryck som du kan använda för alla dina kläder och produkter – helt utan kostnad. Du betalar fortfarande bara för plagget du köper och behöver inte betala något extra för att använda våra motiv.

motiv – fest

Förutom färdiga motiv erbjuder vi också textfunktioner på vår hemsida, där du kan välja olika typsnitt och färger för att skriva ett citat, ditt namn eller någon annan valfri text på din nya tröja med tryck – eller vad du nu väljer att beställa.

Prova på att designa egna kläder redan idag

Att designa egna kläder är ett perfekt sätt att hitta din egen stil. Det fungerar på många olika sätt, bland annat kan du såklart prova på nya plagg i nya stilar, men du kan även testa att skapa dina egna plagg. Förutom att du får släppa loss kreativiteten och bli din egen kläddesigner, får du även prova på att skapa unika plagg som ingen annan har. 

vikt hoodie med tryck

Det finns såklart mängder av andra tillfällen där egendesignade kläder kommer bra till hands, som till exempel när du ska designa tröjor till fotbollslaget, när kompisar fyller år eller när du vill ge bort en personlig julklapp. Även dessa tillfällen är bra för dig som vill öva på att designa dina egna kläder, eller hur?

Besök vår hemsida redan idag och prova på att designa egna kläder! Det är enkelt, smidigt och du behöver inte ha några förkunskaper innan du börjar. Vi garanterar att du kommer att hitta din egen stil och ett helt nytt sätt att köpa nya kläder, inför alla tillfällen och alla säsonger.


Läs fler inlägg från Egendesign.com


Tröja med tryck
Så här kan du beställa likadana produkter igen
Vi är exalterade över att berätta att vi har en funktion som gör det enkelt för dig att beställa exakt likadana produ...
Läs mer

tröjor som väntar på tryck
Så här designar du egna kläder: Din steg-för-steg Guide
Att kunna designa en egen tröja, eller något annat plagg, är något som många drömmer om. Det är en otroligt rolig upp...
Läs mer

flera olika tryckmetoder
Hur får man sina egendesignade kläder att hålla så länge som möjligt?
Det kan inte ha undgått någon att vi på egendesign.com erbjuder ett brett utbud av produkter, kläder och accessoarer ...
Läs mer