JUST NU: Gratis frakt | 95% av alla beställningar skickas inom 48 timmar, schysst va?

Stå ut i mängden med egendesignade kläder på nollningen

Så här under mitten av sommaren är det säkert många av er som fått antagningsbesked till högskolan, universitetet eller folkhögskolan. Förmodligen har ni redan tackat ja till den linje ni vill gå, och kanske räknar ni just nu ned dagarna eller veckorna tills det är dags att påbörja den nya utbildningen och ta det första steget mot livets nästa kapitel. Det är en spännande tid för er alla, och många kommer säkerligen att få vara med om den kända nollningsveckan som i princip alla skolor runt om i landet har. Det är en otroligt rolig tid, och ni kommer att få gå på spännande fester, roliga evenemang och ni kommer säkert att få utstå en och annan pinsam händelse.

För er som redan går på högskola eller annat lärosäte har ni säkerligen i uppgift att ta hand om de nya studenterna – och kanske till och med sköta nollningsveckan! Det är en rolig tid för er också, med mängder av planering men framförallt mängder av skratt. Men om vi ändå är inne på det här med planeringen… Har ni kommit på vad ni ska göra på nollningsveckan? Förutom roliga lekar och evenemang måste ni såklart även ha något som särskiljer er från andra skolor och andra program – som till exempel egendesignade kläder!

Designa kläder för skolan eller för de nya studenterna 

T-shirt med eget tryck

Många högskolor och lärosäten har overaller, eller andra typer av matchande klädesplagg som symboliserar att de hör ihop. Det är både roligt och ser bra ut, då ni tillsammans ser ut som ett lag. Men overaller är ju också något som alla har – vore det inte lite roligare att sticka ut i mängden?

För er som verkligen vill göra nollningen speciell kanske det kan vara en bra idé att designa egen t-shirt till alla nya studenter? Eller kanske designa kläder som särskiljer de nya studenterna från er som håller i nollningen? Det är verkligen något som kan ta nollningsveckan till nästa nivå.

Designa kläder med tryck till nollningen

Fest på universitetet

Att nolla är ett uttryck som kanske låter lite hårt, men idag är det en mycket lättsammare och mindre påtryckande process än vad ni kanske har sett på film eller hört rykten om. Nollningen är egentligen bara ett sätt att välkomna nya studenter till skolan på. Oftast går den ut på att nätverka med andra studenter, gå på roliga fester eller ta del av aktiviteter tillsammans med andra studenter för att skapa samhörighet.

För er som håller i nollningen är det viktigt att få de nya studenterna att känna sig välkomnade och skapa en god sammanhållning. Ett bra första steg till detta är såklart genom att dela ut matchande kläder som ni designat själva! Här på egendesign.com kan ni designa egna kläder i mängder av olika modeller, färger och med färdiga tryck eller designer som ni skapat på egen hand. Det ger er fria händer att ge bort en välkomstgåva som de nya studenterna garanterat kommer att älska.

Hur skapar man den perfekta gåvan till nya studenter?

Så, låt oss säga att ni bestämt er för att designa något till de nya studenterna – vad ska ni välja? Här på egendesign.com kan ni göra allt från att designa egen tröja, till att trycka snygga matlådor och muggar med eget tryck. Vi har ett otroligt brett utbud av produkter, kläder och accessoarer som ni kan designa helt själva och ge bort till de nya studenterna. Ni kan dessutom beställa hur många eller hur få av varje produkt som helst, vi har inga gränser!

Bland vårt breda sortiment finner ni allt från snygga t-shirts, till huvtröjor, mysbyxor, träningskläder, muggar, klistermärken och posters. Kanske vill ni bara trycka upp en massa stickers eller pins med eget tryck till de nya studenterna? Det går såklart hur bra som helst!

Designa egna produkter med logotyp eller andra motiv

​​Oftast när man beställer kläder eller andra produkter inför en nollning använder man sig av skolans egen logotyp. Men man kan dessutom lägga till flera andra motiv eller texter på produkterna! Kanske beställer ni t-shirts med skolan logotyp och ett roligt tryck på ryggen? Eller kanske en mugg med eget tryck och logotypen på andra sidan? Det finns verkligen inga gränser för vad ni kan åstadkomma – det är bara att släppa loss kreativiteten. 

Vi på egendesign.com hoppas att den har artikeln har gett er lite mer inspiration inför nollningsveckan och vi önskar er alla nya studenter lycka till! Kom ihåg att ni alltid är välkomna att beställa egendesignade kläder och produkter här på egendesign.com – för alla dagar, alla tillfällen och alla årstider!

 


Läs fler inlägg från Egendesign.com


designer som designar på dator
Duktig på design? Stärk ditt varumärke med hjälp av egendesignade kläder!
Idag finns det en enorm efterfrågan på designers runt om i världen. Företag, författare, privatpersoner och mängder a...
Läs mer

Svensexa
Inspiration och tips inför svensexan
Inför varje bröllop är det tradition för brudens och brudgummens följe att arrangera en sista, separat fest för brudp...
Läs mer

Vikt tröja med tryck
Designa egna kläder till sommarens alla evenemang
Sommaren är äntligen här och det nalkas evenemang av alla dess slag. Många fyller år, många planerar in bröllop eller...
Läs mer