Skapa professionella arbetskläder på nolltid

Arbetskläder med tryck

För dig som arbetar på ett företag, driver egen verksamhet eller arbetar inom en organisation kan det vara väsentligt för alla medarbetare att ha på sig matchande arbetskläder. 

Oftast ser man arbetskläder inom byggfirmor, på restauranger eller barer, på evenemang eller inom organisationer där det är viktigt att visa upp var man kommer ifrån. 

Kläder och produkter med företagets logotyp kan dessutom användas för marknadsföring. Ett exempel på detta är muggar, matlådor, klistermärken eller tygväskor som in kanske ger ut till era kunder eller intressenter under möten, på mässor eller på evenemang som ni anordnar.

Många etablerade företag kanske redan har en central leverantör som förser dem med sina arbetskläder, men för dig som driver eget eller som vill beställa hem speciella arbetskläder inför en mässa eller konferens kan vi på egendesign.com hjälpa dig!

 Ibland kan ett företag behöva specifika kläder inför till exempel ett besök, en konferens eller något annat evenemang där man vill visa upp sitt företag – utan att vara klädd i vanliga arbetskläder.

 I dessa fall kan vi på egendesign.com erbjuda allt från bekväma t-shirts med tryck, till stilrena pikétröjor och hoodies i olika modeller. Det är ett bra sätt att klä sig snyggt samtidigt som man visar upp var man kommer ifrån. 

Att bära snygga arbetskläder skapar dessutom ett professionellt och seriöst intryck för potentiella kunder eller intressenter som ni träffar i det vardagliga livet.


Designa dina egna arbetskläder med tryck

Hos oss på egendesign.com är det alltid enkelt att designa kläder – både för arbetslivet och privatlivet. Vi erbjuder ett brett utbud av kläder och produkter i mängder av olika modeller, stilar och färger för alla tillfällen.

Vi hjälper företag att designa sina arbetskläder med enkla medel, enbart genom några få knapptryck. Vi vet nämligen att du som företagare sällan har tid att sitta i flera timmar för att designa arbetskläder med tryck, därför har vi tagit fram ett enkelt hjälpmedel som gör det otroligt effektivt att designa kläder till jobbet på nolltid.

När du beställer egendesignade arbetskläder med tryck från oss gör du det snabbt, enkelt och effektivt. Du börjar med att bläddra igenom vårt breda utbud av produkter och klädesplagg, för att hitta något som passar din stil såväl som tillfället när du ska använda kläderna.

 När du funnit något som faller dig i smaken behöver du bara välja en färg, sedan är det dags att börja designa!

Vår produktdesigner är speciellt framtagen för att alla ska kunna använda den, utan att ha någon tidigare erfarenhet inom design eller tryck. Allt du behöver göra är att ladda upp ditt företags logotyp, eller något annat motiv för den delen. 

Om ni inte har en logotyp kan du använda textverktyget för att skriva företagets namn och kanske ett citat eller slogan som ni arbetar efter. Du kan placera ut din design vart du vill inom tryckområdena på plagget för att optimera kläderna efter hur du vill att de ska se ut – hur bra är inte det?

Det innebär alltså att du inte behöver känna dig begränsad utan kan istället välja var logotypen eller designen ska sitta.

När du är färdig med din design väljer du bara storlek och antalet produkter du vill beställa. Vi har ingen gräns på hur få eller hur många plagg du kan beställa på samma gång, perfekt för dig som antingen driver ett litet företag, eller för dig som behöver väldigt många av samma produkt. 

Vi trycker, paketerar och skickar dina produkter så fort du har beställt dem. 95% av alla våra beställningar skickas redan inom 48 timmar, vilket är perfekt för dig som kanske är ute i sista minuten eller som bara behöver kläderna snabbt.


Unika profilkläder till ditt företag

Snygga arbetskläder är ett måste för många företagare. Därför har vi tagit fram ett brett utbud av plagg som går att använda för alla olika yrken. 

Vi erbjuder bland annat förkläden, sköna mjukisbyxor, stilrena tröjor och trendiga toppar – vi har något som passar alla helt enkelt! Du kanske till och med vill designa egen keps. Oavsett vilken yrkeskategori du arbetar inom kan du hitta snygga arbetskläder hos oss som både ser bra ut och som är bekväma att bära under hela arbetspasset.

Förutom kläder och accessoarer erbjuder vi dessutom en mängd andra produkter på vår hemsida. Vi har allt du kan tänka dig, från vattenflaskor, till kuddar och klistermärken. Ett bra alternativ för dig som kanske vill beställa muggar med tryck till dina anställda? 

Vi vill att det ska vara enkelt för företag och arbetsgivare att designa kläder och produkter som företaget kan ha användning för, vare sig det handlar om arbetskläder, eller produkter för marknadsföring. 

Vi på egendesign.com har gjort det enklare än någonsin att designa kläder – klicka dig vidare på vår hemsida, in till vår produktdesigner redan idag och beställ matchade arbetskläder med tryck av hög kvalitet till dig och dina kollegor!

Tillbaka till blogg