Alltid Gratis Frakt → Vi skickar 95% av alla våra beställningar inom 48 timmar, schysst va?🚀

Så här designar du egna kläder: Din steg-för-steg Guide

Att kunna designa en egen tröja, eller något annat plagg, är något som många drömmer om. Det är en otroligt rolig upplevelse och det ger dig den kreativa friheten att få skapa något unikt. Det är dessutom kul att ha en tröja eller en produkt som ingen annan har – något som är unikt för just dig.

Det som många kanske inte vet är att det är lättare än vad man kan tro att designa och trycka egna kläder. Du behöver faktiskt inte göra så värst mycket själv alls, förutom att skapa ett motiv då! Vi på egendesign.com existerar på grund av att vi vill underlätta processen av att designa, trycka och skapa egna kläder för våra kunder. Vi gör det enklare än någonsin att skapa unika produkter och klädesplagg – direkt via vår hemsida. Men hur går det egentligen till? Det ska vi berätta i det här inlägget.

Allmänt om egendesign.com

Det första som du behöver veta om innan du börjar designa hos oss på egendesign.com är att vi tar hand om hela processen åt dig. Du behöver bara sköta själva designandet, vi tar hand om tryck, leverans och allt det andra. Vi har dessutom en fantastisk kundtjänst som alltid finns tillgänglig om du behöver hjälp under processen, eller om du bara vill ställa en fråga. Men nu går vi vidare med själva guiden!

Steg 1: välj plagg

Det första steget i din designprocess är att välja en produkt eller ett klädesplagg. Hos oss hittar du ett brett utbud av kläder, accessoarer och produkter som du kan välja mellan. Vi har både herr, dam och unisex-kläder, och vi har dessutom produkter för barn och djur också. Du hittar alla våra produkter på hemsidan, och du kan enkelt navigera dig genom våra menyer för att hitta något som passar dig.

När du hittat en produkt eller ett plagg som du tycker om trycker du dig vidare på “Börja designa” och så är processen påbörjad…

designa tröja

Steg 2: skapa ett motiv

Om du är duktig på att rita, eller om du kanske jobbar med grafisk design, kan du välja att skapa ett eget motiv. Du behöver inte ha några speciella talanger, det finns även gott om hemsidor som låter dig skapa en egen logotyp eller ett eget motiv utan att du själv behöver designa eller rita.

Om du inte vill skapa ett eget motiv behöver du inte det heller. I vår produktdesigner finns det hur många färdiga motiv som helst, som du kan använda på din design. Du kan dessutom lägga in text, fotografier eller andra grafiska element som du tycker om för att göra din produkt så unik som du vill ha den.

designa tröja på egendesign.com

Steg 3: designa ditt plagg

När du har valt ut motiv, text, bilder eller andra element som du vill ha på din produkt är det bara att placera ut de där du vill ha dem. Om du vill göra en t-shirt med eget tryck kan du till exempel välja att placera ut en logotyp på bröstet, en text under logotypen och en stor bild på baksidan. Det finns oändliga möjligheter och du väljer själv var och hur du vill att din design ska sitta och se ut.

När du är nöjd med din design, behöver du bara välja vilken storlek ditt plagg ska beställas i och hur många exemplar du vill beställa. Vi har ingen gräns för hur få eller hur många av varje produkt du kan beställa, och det går lika bra att köpa ett exemplar som det gör att köpa 100 exemplar. 

Steg 4: lägg din beställning 

Dubbelkolla alltid att din storlek stämmer, att antalet produkter stämmer och att din beställning skickas till rätt adress innan du lägger din order. När du är säker på att allt ser bra ut är det bara att lägga en beställning och invänta ditt paket.

När vi får in din order skickar vi iväg dina produkter för tryck. Vi använder oss av högkvalitativa tryckmetoder som håller länge och som ser bra ut efter många tvättar. Vi ser till att dina produkter är i bästa möjliga skick innan vi skickar iväg dem för leverans.

fotomuggar som blir tryckta

Steg 5: få hem dina produkter och börja använd dem

Vi skickar din beställning så snart vi kan och när du fått hem dina produkter är det bara att börja använda dem! Och med det sagt är hela processen klar. Visst verkar det enkelt?

Om du vill prova på att designa en tröja med tryck, eller kanske designa en mugg till mamma eller pappa ska du spana in vår hemsida redan idag. Bläddra genom vårt breda sortiment av produkter och hitta något som du tycker om – sedan är det bara att släppa lös fantasin.

Välkommen till oss på egendesign.com!


Läs fler inlägg från Egendesign.com


T-shirts
Justering av priser
Vi kommer att justera våra priser den 19 oktober, prisjusteringen kommer att variera för olika produkter.Detta med an...
Läs mer

teamwork
5 tips för hur man engagerar teamet på jobbet (bland annat med egendesignade produkter!)
Oavsett om du är chef, arbetsledare eller ansvarig för ett team vet du om att du stundvis behöver genomföra handlinga...
Läs mer

tryckeriet
Hur gör man eget tryck på tröjor? En guide för hur du använder egendesign.com
Här på egendesign.com jobbar vi dagligen med att uppfylla våra kunders önskningar om unika, personliga kläder med ege...
Läs mer