Så här beställer du och designar klasströjor

Klasströja
Utseende är ett av de viktigaste aspekterna av en skolmiljör elever har liknande kläder, kan det skapa en känsla av gemenskap. Klasströjor är ett av de bästa sätten för en klass att åstadkomma detta. Om du är ordförande för en klass och vill beställa klasströjor för att skapa er egen unika stil, är detta en guide för att hjälpa till.

Först och främst, börja med att ta reda på hur många personer som behöver tröjor. Om din klass är mindre än 15 personer, kan det vara värt att välja ett företag som inte har en ordergräns eftersom vissa kräver minst 15 klasströjor för att göra en beställning.

Nästa steg är att välja kläder. Det finns ett antal alternativ att välja mellan, från T-shirts, sweatshirts och hoodies till pikétröjor och andra kläder. Det är viktigt att välja kläder som är så bekväma som möjligt, eftersom du vill att alla ska bära dem. Trendiga kläder är också ett måste när du väljer klasströjor. Gör urvalet till det som är så modernt och attraktivt som möjligt.

När du har bestämt storleken på din beställning och valt dina kläder, är det dags att lägga till designen. Det finns ett antal sätt att designa en klasströja, varav de vanligaste är att trycka sina namn och klass på den. Det finns också möjlighet att trycka andra designelement som kanske relaterar till klassen.

Så fort du har bestämt dig, är det dags att sätta igång med beställningen. Vilka företag är bäst använda sig av? Se till att jämföra ett antal olika tryckerier som kan leverera snabbt och erbjuda god kvalitet till ett rimligt pris. Ofta visar det sig att köpa klasströjor online är billigare, men om du letar efter att du har närliggande tryckeri som kan erbjuda god service, kan det vara värt att ta ett besök där också.

När ska man beställa klasströjor?

Om du planerar att beställa klasströjor för en klass, är det bäst att planera i förväg för att undvika att era tröjor inte hinner fram i tid. Försök att planera minst två till tre veckor för att ge tryckeriet tid att ta beställningen och leverera den inom den tidsram som man har kommit överens om. Detta förhindrar stress och gör även att man får er design perfekt innan klasströjorna trycks.

Vad kan man skriva på sin klasströja?

Det finns massor av olika alternativ för vad som kan tryckas på klasströjor. Utöver namn och klass kan du också inkludera uppmuntrande citat eller mottos, skolans logotyp, ett nummer, en slogan eller en bild. Det är upp till dig att bestämma vad du vill att ska tryckas på din klasströja. Försök dock att undvika något som kan göra någon annan förnärmad eller upprörd. 
Tillbaka till blogg