Snabb Gratis Leverans → Vi skickar 95% av alla beställningar inom 48 timmar, schysst va?🚀

Ingen inspiration till halloween? Vi hjälper dig!

Halloween är bara ett stenkast bort och människor världen över börjar göra sig redo för firande, bus eller godis, mysiga filmkvällar och en underbar högtid fylld av skräck och godis. Oavsett om du firar halloween eller inte, kanske du är bjuden till någon halloweenfest, eller så kanske du planerar på att stanna hemma med kompisarna och titta på läskiga filmer? Det är ju trots allt en högtid! Vi på egendesign.com vet att utklädnader och allt vad halloween innebär inte är för alla, men det kan trots allt vara kul att köpa hem något som går i fas med den läskiga andan – och det är precis det vi ska tipsa er om i dagens inlägg! 

Enkla utklädnader

Att klä ut sig på halloween är för många ett måste. Men alla har inte energin eller inspirationen att hitta unika kostymer, och det kan dessutom kännas trist att behöva spendera tusentals kronor på en snygg kostym som du ändå bara ska bära en gång. Men det finns faktiskt otroligt många utklädnader som går att göra på egen hand, delvis med hjälp av egendesignade kläder.

egendesign telefon

Många kostymer, som till exempel superhjältar, går faktiskt att göra enkelt själv med oss på egendesign.com. Vill du kanske klä ut dig till batman eller supermannen på ett enkelt sätt? Designa en vanlig t-shirt från vår kollektion och använd superhjältens logotyp på bröstet. Sedan är det bara att komplettera din look med accessoarer, eller bara använda en t-shirt. En snabb och enkel utklädnad som håller måttet!

designa tröja halloween

För dig som verkligen inte vill klä ut dig, men som ändå vill passa in bland alla som bär utklädnader, kan du alltid designa en tröja som ser ut som en pumpa, ett spöke eller dylikt. Du kan även designa en tröja med eget tryck där det bara står “halloween outfit” eller “det här är min utklädnad”. En otroligt rolig idé som kanske inte kommer vinna pris för bästa utklädnad, men som garanterat kommer få dina vänner att skratta. 

Rolig dekoration

Planerar du på att arrangera en halloweenfest, eller har du fått en inbjudan till en? Då kan det vara en rolig idé att ta med lite dekoration. Du behöver inte köpa spindelnät eller annan dekoration, det räcker med en mugg med eget tryck som matchar in med festens tema. Du kan dessutom köpa klistermärken med eget tryck från oss, som du kan dekorera festen med! 

Vi erbjuder dessutom allt från vattenflaskor till termosmuggar och glas, något som kan vara kul att designa själv om du ska arrangera en stor fest där du vill att alla dricker ur matchande glas, eller om du bara vill köpa hem ett eget glas med tema halloween.

Posters för festen

Ytterligare något som du kan göra inför festen eller hänget är att designa egna posters och reklamblad! Vi har mängder av snygga posters som du kan designa helt själv, som passar perfekt för fester, spelningar och andra evenemang – inte bara under halloween! Du designer dem precis som när du designar en egen tröja här hos oss, i vår grymma produktdesigner. Enklare än såhär blir det inte! 

Pins och andra accessoarer

Så, förutom kläder som du själv kan designa för att passa in i den spöklika andan som halloween kommer med, samt produkter som livar upp festen – har vi även fler saker som kan vara roligt att ha under halloween. Pins är ett exempel på detta. För er som ska hitta på något roligt under halloween, kanske köra lite sällskapslekar eller någon annan lagsport, kan pins vara ett bra sätt för er att veta vilket lag ni tillhör. Designa pins själv i två stilar, kanske “häxorna” och “vampyrerna” eller något annat spöklikt – och sätt igång med aktiviteterna!

Vi har dessutom mängder av accessoarer som både kan designas för att se läskiga ut, eller som del av en kostym. Kanske kompletterar du din supermannen t-shirt med en matchande keps med tryck? Det finns verkligen hur mycket som helst som går att göra med enkla medel, och vi på egendesign.com hjälper dig att skapa roliga kläder och accessoarer inför både halloween och andra högtider.

design

Vi hoppas att det här inlägget har gett dig lite inspiration för såväl utklädnader, som för andra roliga prylar som kan vara bra att ha på halloween. Passa på att lägga din beställning redan idag för att säkerställa att den kommer fram i tid till halloween! Vi skickar 95% av alla våra beställningar redan inom 48 timmar och vi vill gärna hjälpa dig att säkra din utklädnad, dina reklamblad eller dina produkter – så att du kan använda dem under hela halloweenhelgen.


Läs fler inlägg från Egendesign.com


väg med höstlöv
5 tips på egendesignade plagg att bära på hösten
Sakta men säkert börjar den närma sig, den härliga hösten! Äntligen börjar dagarna bli lite kortare, löven skifta fär...
Läs mer

födelsedagsfirande med drinkar
Allt du behöver för en storslagen födelsedagsfest (med egendesignade kläder såklart!)
Börjar det vankas födelsedagsfest? Det är otroligt spännande att planera in en fest, vare sig det handlar om din egen...
Läs mer

Tröja med tryck
Så här kan du beställa likadana produkter igen
Vi är exalterade över att berätta att vi har en funktion som gör det enkelt för dig att beställa exakt likadana produ...
Läs mer