JUST NU: Gratis frakt | 95% av alla beställningar skickas inom 48 timmar, schysst va?

Duktig på design? Stärk ditt varumärke med hjälp av egendesignade kläder!

poster med eget tryck

Idag finns det en enorm efterfrågan på designers runt om i världen. Företag, författare, privatpersoner och mängder av andra typer av verksamheter letar ständigt efter illustratörer eller andra personer med kompetens inom design som kan hjälpa dem med alla möjliga typer av uppdrag. Så för dig som besitter bra kunskaper inom design – grattis! Du är otroligt eftertraktad. Men hur gör man som designer för att nå ut i världen? Hur marknadsför man sig själv på ett bra sätt och hur kan man visa upp för sin omgivning att man har rätt kunskaper? 

Det finns många sätt att marknadsföra sig själva på, bland annat genom reklam, annonsering eller andra typer av synlighet i medier. Men för dig som kanske vill ta det steget längre kan egendesignade kläder vara ett bra alternativ. Om du illustrerar eller designar på en dator, kan du spara ned dina designer och använda de på kläder eller produkter som du antingen använder själv eller säljer vidare till andra. 

Hur går det till?

Här på egendesign.com kan du designa egen tröja, designa produkter eller till och med designa muggar eller glas. Vi erbjuder ett brett utbud av kläder, produkter och accessoarer som du själv designar och som vi sedan skickar till tryck. När dina produkter är färdiga levereras de direkt hem till dig och du kan börja använda dem. För dig som då är duktig på att designa kan du välja att ladda upp ett egendesignat motiv direkt i vår produktdesigner. Du behöver bara välja ett klädesplagg eller en produkt som du tycker om, och klistra in din design på produkten. På så vis kan du skapa ett plagg eller en produkt med din egen design på – perfekt för din egen marknadsföring! Du kan dessutom ladda upp din egen logotyp på produkter, eller kanske namnet på din hemsida, så att förbipasserande som ser ditt plagg kan leta upp dig online.

Marknadsföring kan vara svårt

Att synas idag kan vara riktigt svårt och ännu svårare är det att hitta rätt media för att verkligen nå ut till människor. Många företag betalar dyra pengar för att synas på TV, på Google eller andra digitala plattformar – men många glömmer också bort det enkla! Att använda sig av företagskläder eller kläder med eget tryck är ett bra sätt att synas direkt, i det verkliga livet. Det är dessutom ett bra sätt att få upp eventuella kunders ögon för dig och dina tjänster.

Tänk dig själv – du går på stan, eller sitter på en restaurang och ser en person med en tröja med eget tryck som ser riktigt coolt ut. När personen vänder sig om ser du ett företagsnamn och kanske till och med namnet på en hemsida. Du bestämmer dig för att surfa in på hemsidan och vipps, så har du hittat en ny designer som du gärna vill beställa merch eller trycksaker av. Det är precis det som är det bästa med just marknadsföring i form av egendesignade kläder – det går fort för omvärlden att se och du kan få reaktioner direkt istället för att behöva vänta på att människor ska se dig online.

Hur gör man för att beställa saker med sina egen design på?

illustratör som målar

Om du är grym på att illustrera eller designa så tycker vi på egendesign.com att du ska prova på att beställa en tröja med eget tryck, eller någon annan produkt från vårt breda sortiment. Vi har hur många olika saker som helst i vår webshop och du kan designa alla helt på egen hand med hjälp av dina egna illustrationer eller designer. Allt du behöver göra är att välja en produkt som du tycker om, gå in till vår produktdesigner och ladda upp dina motiv och placera ut motiven där du vill ha dem – sen är det bara att beställa. Du kan beställa hur få, eller hur många av varje produkt som helst, något som är otroligt bra för dig som kanske behöver beställa ett tiotal tröjor eller flera hundra klistermärken. Vi på egendesign.com använder oss av ett tryckeri som arbetar med de bästa tryckmetoderna och vi garanterar att dina produkter kommer att se riktigt bra ut och dessutom hålla under en lång tid. 

Så om du också vill nå ut till fler människor med dina designer, visa upp vad du kan göra eller kanske till och med beställa egendesignade klistermärken som du kan ge bort till kompisar eller kunder ska du spana in resten av vår hemsida redan idag. Med hjälp av direkt marknadsföring via egendesignade kläder och produkter kan du komma långt! Om du behöver komma i kontakt med oss är du välkommen att skicka ett mejl eller fylla i formuläret på vår hemsida, så återkommer vi så snart vi bara kan med svar på alla dina frågor och funderingar.


Läs fler inlägg från Egendesign.com


tröja med egen design
Designa snygga kläder till din förening
Att vara delaktig i en förening är något som många tycker är roligt. Det ger en känsla av gemenskap, och dessutom någ...
Läs mer

man med present i händerna
5 tips på egendesignade presenter
Det finns otroligt många tillfällen då presenter kommer väl till hands. Vare sig det handlar om att fira en födelseda...
Läs mer

man med profilkläder
Varför är företagskläder så viktigt egentligen?
Oavsett om du driver ett stort företag, en mindre enskild firma eller om du har ansvaret i en förening eller annan ve...
Läs mer