JUST NU: Gratis frakt | 95% av alla beställningar skickas inom 48 timmar, schysst va?

Designa egna kläder till sommarens alla evenemang

Vikt t-shirt med tryck

Sommaren är äntligen här och det nalkas evenemang av alla dess slag. Många fyller år, många planerar in bröllop eller dop och många väljer att arrangera härliga sommarfester som pågår hela nätterna.

På sommaren vill man dessutom njuta av värmer så mycket som man bara kan – och det vill man såklart även göra med stil. Om du planerar på att hänga vid stranden, ta en AW på en uteservering eller bara strosa runt utomlands med familjen så vill du såklart även göra det med stil. Så varför inte passa på att designa egna kläder med tryck?

Unika klädesplagg med eget tryck 

Att designa egna kläder är något som många drömmer om, men att bli en berömd designer är svårt och det kräver enormt mycket tid och engagemang. Något som däremot går fort, som inte kräver allt för mycket slit från ens eget håll och som dessutom går att göra direkt på nätet, det är att trycka egna kläder!

Egendesignade kläder är något som både är roligt att göra till sig själv, och såklart att ge bort till andra. Man kan designa t-shirts med eget tryck, snygga accessoarer med logotyper eller färdiga motiv, eller varför inte ge bort matchande tröjor till brudparet? Det finns otroligt många tillfällen då egendesignade kläder kommer väl till hands och speciellt nu under sommaren!

Marknadsför din verksamhet med kläder med eget tryck

 För dig som jobbar med design, eller kanske driver ett eget företag, kan det vara otroligt bra för dig och ditt varumärke att synas. Speciellt nu under semestertiderna, när många kanske glömmer bort att de behöver beställa logotyper eller glömmer bort att de behöver anlita ett företag. Att bära egendesignade arbetskläder med tryck under sommaren är inte bara bra för den lokala marknadsföringen, det är dessutom ett sätt att synas för nya människor i andra städer eller i andra länder. Vem vet? Kanske har du en så pass snygg egendesignad tröja under semestern så att du får förfrågningar om att börja designa åt andra människor?

Gläns på sommarens alla fester med egendesignade kläder

Om vi bortser från att det är bra att marknadsföra sin verksamhet med arbetskläder med tryck så är ju dessutom egendesignade kläder helt fantastiska att bara glänsa i under sommaren! Om du ska på en fest och vill synas lite extra mycket kan du glida in med en t-shirt med eget tryck, som du designat helt själv! Eller varför inte ge bort matchande kläder till kompisgänget inför er uppkommande semesterresa?

Ett annat bra tips för hur man kan stå ut i mängden under sommarens alla fester är ju såklart med egendesignade muggar och glas. Vi menar, vem vill inte gå på en härlig sommarfest med sitt eget glas med någon rolig text på eller kanske en härlig bild? Det är de små sakerna som skapar de roligaste minnena – som exempelvis muggar med eget tryck

Hur designar man kläder själv? 

Så nu när vi har peppat igång er ordentligt på att designa egna kläder ska vi såklart också förklara hur ni kan gå tillväga. Vi på egendesign.com är ju proffs på att erbjuda enkla verktyg för att designa egna kläder och produkter, och vi erbjuder ett otroligt brett utbud av produkter, kläder och accessoarer som du kan designa helt efter eget tycke och smak!

 

Börja med att bläddra igenom våra hundratals olika produkter här på hemsidan och hitta något som passar dig. Kanske en snygg croptop i en somrig stil, eller varför inte en mysig luvtröja som du kan värma dig i under svala sommarkvällar? När du har hittat rätt match för dig så är det bara att börja designa!

Vi har ett brett utbud av färdiga motiv, bilder och texter som du kan välja mellan – men du kan dessutom ladda upp egna motiv och designer som du själv har skapat. Oavsett om du vill ha färdiga motiv eller använda dina egna så gör du det enkelt med hjälp av vår produktdesigner. Där kan du placera ut dina motiv och dina texter var du vill på produkterna. När du känner dig nöjd med din design – ja, då är det bara att beställa. Våra leverantörer trycker och skickar hem dina produkter på nolltid, så att du kan börja njuta av dina egendesignade kläder och produkter så fort som möjligt.

Stå ut i mängden i sommar med egendesignade kläder

Att bära unika klädesplagg och accessoarer är något som många värderar, men många anser att det finns för lite unika stilar på kläderna på nätet. Hos oss på egendesign.com däremot, kan du välja mellan unika och trendiga stilar på kläderna och du kommer garanterat att hitta mer än bara t-shirts. Vi vill att det ska vara enkelt att designa snygga kläder – och det är därför vi gör det som vi gör. Prova på vår produktdesigner redan idag och börja designa dina unika sommarplagg!


Läs fler inlägg från Egendesign.com


man med profilkläder
Varför är företagskläder så viktigt egentligen?
Oavsett om du driver ett stort företag, en mindre enskild firma eller om du har ansvaret i en förening eller annan ve...
Läs mer

designer som designar på dator
Duktig på design? Stärk ditt varumärke med hjälp av egendesignade kläder!
Idag finns det en enorm efterfrågan på designers runt om i världen. Företag, författare, privatpersoner och mängder a...
Läs mer

Tröja med eget tryck till nollningen
Stå ut i mängden med egendesignade kläder på nollningen
Så här under mitten av sommaren är det säkert många av er som fått antagningsbesked till högskolan, universitetet ell...
Läs mer