JUST NU: Gratis frakt ┃95% av alla beställningar skickas inom 48 timmar, schysst va?

Designa egen klasströja med citat eller bilder

Har du och din klass en uppkommande examen att fira? Grattis till er, önskar vi på egendesign.com! Det är tradition att, inför en examen, designa snygga tröjor till klassen, för att fira er långa tid tillsammans innan ni påbörjar nästa steg mot nya utbildningar och arbeten.

Att designa klasströjor är roligt och ett perfekt sätt att fira att ni är klara med skolan. Det är ett härligt minne att kunna se tillbaka på under många år framöver – och kanske till och med något som ni kan ha på er under klassåterträffen?

Klasströja

Hur designar man en klasströja?

Om du letar efter någon som kan hjälpa dig att designa klasströjor till dig och din klass – då har du kommit helt rätt! Här på egendesign.com kan du nämligen designa kläder helt efter eget tycke och smak. Helt perfekt för er som vill skapa en helt unik klasströja.

När man designar klasströjor brukar hela klassen komma överens om färger, typsnitt, motiv och såklart modell på tröjan. Vi erbjuder ett brett utbud av modeller och passformer – såklart även i unisexmodeller, så att alla känner sig bekväma med passformen. Vi har dessutom skapat ett verktyg som gör det otroligt enkelt för er att designa tröjorna, precis som ni vill ha dem.

Vad kan man skriva på sin klasströja?

Ni kan välja mellan färdiga motiv, eller ladda upp era egna designs, för att sedan placera ut dem inom flera tryckområden på tröjan. Kanske har ni ett roligt klasscitat, eller en speciell bild eller text som representerar er som grupp?

Vad kostar en klasströja?

När ni bläddrar runt på egendesign.com hittar ni våra supersköna unisex hoodies av hög kvalitét som kostar 343 kronor styck exklusive tryckkostnad. Vi erbjuder alltid bra priser och snabba leveranser.

När ska man beställa klasströjor?

Hela 95% av alla våra beställningar skickas inom 48 timmar, detta gör att även om ni är sent ute så kan ni ändå beställa klasströjor.

Designa er klasströja redan idag här på egendesign.com!
När ni designar egen tröja med tryck hos oss på egendesign.com går det snabbt och effektivt, från början till slut. Ni kan med enkelhet designa tröjan på vår hemsida, så att hela klassen kan vara delaktiga i processen.

Börja designa