Designa din egen bandmerch

Alla vet att de bästa allra banden där ute alltid erbjuder schysst merch, som deras fans kan bära när de vill visa sin uppskattning för musiken! Oavsett om du spelar i ett rockband, en orkester, en rapgrupp eller något helt annat – är det alltid bra att kunna erbjuda snygg merch till dina fans. Här på egendesign.com kan du få hjälp att designa egen tröja med bandets logotyp, eller trycka egna kläder som marknadsför en kommande spelning eller turné!

Rockartist som bär en tröja med tryck

Tryck din egen merch på egendesign.com

Bandtröjor både ser bra ut och ger bra reklam för ditt bands musik! Det är perfekt att ha om ditt band ska spela ett gig där era trogna lyssnare kommer att befinna sig. På så vis kan ni erbjuda eran egen merch till försäljning och tjäna lite pengar samtidigt.

Att trycka egen merch är inte bara bra marknadsföring för bandet, det är även kul för fansen som vill stötta er musikkarriär! När man går på en spelning ser man alltid fans som bär tröjor med bandets logotyp eller bilder av bandet på sig. Så varför inte passa på att trycka egen merch ni också?

Egendesign.com ger dig även möjligheten att komplettera upp din merch med tusentals olika motiv att välja mellan.

Bilder på flera olika designs relaterade till rock

Unika kläder för ditt band

Egendesignade kläder kan dessutom användas av er som spelar i bandet också! Det skapar en synlighet för er och eran musik, och det kommer att få folk intresserade av vad ni skapar. Här på egendesign.com kan ni trycka upp egen merch snabbt, enkelt och effektivt. Ni väljer helt och håller själva hur er merch ska se ut och det finns inga gränser för var fantasin kan ta er. I vår grymma produktdesigner kan ni släppa loss kreativiteten och skapa unik merch som era lyssnare garanterat kommer att älska.

Designa egen tröja, posters, hoodies eller andra plagg med bandets logotyp redan idag – här på egendesign.com!

Tillbaka till blogg