Snabb Gratis Leverans → Vi skickar 95% av alla beställningar inom 48 timmar, schysst va?🚀

Black Friday 2022: Designa egna kläder till dig och familjen

Black Friday börjar närma sig med stora steg och vi på egendesign.com laddar upp inför årets bästa shoppingdag. Precis som alla andra webbshoppar och butiker kommer vi såklart att förbereda hemsidan med extra bra priser, fantastiska produkter och designmöjligheter i mängder! I det här inlägget kommer vi att berätta lite mer om hur Black Friday kommer att se ut hos oss, och vad du kan förvänta dig inför den stora shoppingdagen.

När infaller Black Friday 2022?

Black Friday är namnet på årets mest hektiska shoppingdag. Från början en tradition som härstammar från USA, där man efter Thanksgiving anordnade reor utan dess like. Människor gick bärsärkagång i butikerna och inhandlade allt de behövde inför det kommande året. Det är otroligt vanligt att köpa allt från födelsedagspresenter, till julklappar och i princip allt man behöver för hemmet – på en och samma dag.

Idag är Black Friday en global “högtid” som människor över hela världen tar del av. Det är en perfekt dag att unna sig något, passa på att köpa den där tröjan man velat ha eller införskaffa en nu TV – allt är ju trots allt på extrapris! Black Friday 2022 infaller den 25 november och vi på egendesign.com laddar såklart redan upp för den bästa shoppingdagen på året.

Designa egna kläder till bra priser

Vi på egendesign.com vill såklart att även du som aldrig har provat på att designa egna kläder ska få chansen att göra det – och vad passar då bättre än att prova på under Black Friday! 

designar en mugg

Det är otroligt enkelt att designa kläder här på egendesign.com. Om du inte har besökt vår hemsida tidigare, kan du börja reka redan nu och prova på att skapa olika tryck eller bläddra bland våra produkter. Vi har ett brett utbud av såväl kläder, som accessoarer och produkter, och du kan givetvis designa allt på egen hand. Vi rekommenderar att du redan nu börjar spana in våra produkter, vår produktdesigner och vår hemsida överlag, så att du är redo inför din beställning under Black Friday 2022!

Hur gör man en egen tröja?

Om du är osäker kring hur man går tillväga för att designa en egen tröja behöver du inte oroa dig, det är hur lätt som helst. Allt du behöver göra är att välja vilken tröja (eller något annat plagg!) du vill ha, sedan börjar det roliga.

Vi har utvecklat en grym produktdesigner som har “drag and drop”-funktion. Det innebär att du bara behöver välja ett motiv från vår katalog, eller ladda upp ett eget motiv, och placera ut det där du vill att det ska sitta. Du kan göra motivet större eller mindre, byta plats på det och dessutom välja om det ska sitta fram, bak eller på sidan av din tröja. När du är nöjd med din design behöver du bara välja en färg och en storlek, sen kan du lägga din produkt i varukorgen och fortsätta med din beställning! 

flera t-shirts med tryck

Vad kostar det att trycka på en tröja?

Här på egendesign.com är det alltid billigt att designa egna kläder. Vi erbjuder förmånliga priser på alla våra produkter, och vi debiterar inte stora summor för tryck och frakt. Du kan spana in alla våra priser, och dessutom får en bild av exakt vad din produkt kommer att kosta genom att prova på vår produktdesigner. 

Hur våra priser kommer att se ut under Black Friday kommer ni att få se då, men vi kan garantera att ni kommer att kunna fynda kläder till riktigt bra priser! Det är en dag som är gjord för att alla ska kunna shoppa loss, och vi kommer såklart att erbjuda en hel del härliga priser, kampanjer och erbjudanden vi också. Se till att hålla utkik på hemsidan för att inte missa några av våra spännande erbjudanden, och kom ihåg att du alltid får 10% rabatt på ditt första köp om du skriver upp dig på vår e-postlista.

Fynda snygga kläder med eget tryck på egendesign.com

Om du är lika taggad på Black Friday som vi är måste du hålla dig uppdaterad här på hemsidan! Vi kommer att fortsätta lägga upp blogginlägg med tips inför Black Friday och julen, och vi kommer såklart att uppdatera er om kommande reor eller kampanjer som vi har här på hemsidan.

För dig som inte vill vänta till Black Friday är det fritt fram att börja designa egna kläder här på hemsidan redan idag! Släpp loss kreativiteten och skapa dina egna kläder, med egna motiv baserat på hur just du vill ha dem. Kanske en present? En snygg tygväska med tryck till morsan? Eller en cool keps med tryck till brorsan? Vi kan lova att du kommer att bli nöjd med dina helt unika, egendesignade kläder – från oss på egendesign.com.


Läs fler inlägg från Egendesign.com


väg med höstlöv
5 tips på egendesignade plagg att bära på hösten
Sakta men säkert börjar den närma sig, den härliga hösten! Äntligen börjar dagarna bli lite kortare, löven skifta fär...
Läs mer

födelsedagsfirande med drinkar
Allt du behöver för en storslagen födelsedagsfest (med egendesignade kläder såklart!)
Börjar det vankas födelsedagsfest? Det är otroligt spännande att planera in en fest, vare sig det handlar om din egen...
Läs mer

Tröja med tryck
Så här kan du beställa likadana produkter igen
Vi är exalterade över att berätta att vi har en funktion som gör det enkelt för dig att beställa exakt likadana produ...
Läs mer