Alla hjärtans dag-present: Här är årets tips

Alla hjärtans dag

All
a hjärtans dag närmar sig med stormsteg - vilken person ska få njuta av dina kärleksfulla gåvor den 14 februari? För att underlätta ditt val har vi några riktigt härliga presenter som både är personliga och livfulla. Här är tipsen på våra produkter som kan designas på ett unikt sätt med eget foto, bild eller text.

1. T-shirt: Låt din älskade bära ett foto eller ett meddelande av kärlek med en t-shirt med egendesignade tryck. Det är ett fint sätt att visa kärlek och kommer med största sannolikhet att glädja mottagaren.

2. Mugg: Med hjälp av egendesignade tryck på en mugg kan du få din partners hjärta att smälta. Dekorera muggen med en kärleksfull bild eller text.

3. Poster: Pryd väggarna med en egendesignad poster. Fyll den med ett foto av er så att det alltid finns en påminnelse om den här speciella dagen.

4. Hoodie: Skapa en speciell och unik hoodie som en kärleksfull gåva. Kombinera din design med en skön hoodie som håller din älskare varm och komfortabel.

5. Förkläde: Visa din kärlek med genom att designa ett unikt förkläde. Fyll det med ett foto eller en personlig hälsning så att de kommer att påminnas om dig när de lagar mat.

6. Keps: Visa att du bryr dig genom att ge bort en egendesignad keps. Fyll framsidan med en personlig hälsning som visar att du tänker på dem.

7. Nallebjörn: Låt en nallebjörn föra med sig kärlekens budskap. Du kan både skräddarsy och skapa en personlig nallebjörn som kommer att påminna din älskare om att den här dagen är speciell.
Tillbaka till blogg