Snabb Gratis Leverans → Vi skickar 95% av alla beställningar inom 48 timmar, schysst va?🚀

5 tips för hur man engagerar teamet på jobbet (bland annat med egendesignade produkter!)

Oavsett om du är chef, arbetsledare eller ansvarig för ett team vet du om att du stundvis behöver genomföra handlingar och gester för att peppa dina kollegor. Inte bara för att alla ska bli mer engagerade på jobbet, utan även för att alla ska känna sig uppskattade och att deras hårda arbete ska uppmärksammas.

Det är trots allt på jobbet som ni spenderar mest tid tillsammans och det är där ni bygger upp hela teamet. För att ni ska kunna få så mycket jobb gjort som möjligt, bli så bra som ni kan bli och dessutom känna er glada och engagerade till jobbet måste ni därför kunna jobba bra tillsammans som ett team. Men hur gör man egentligen för att skapa det där dröm teamet som alla vill jobba i? Det är ett jobb som alla måste vara delaktiga i, men som chef eller teamledare kan du ta hjälp av dessa fem tips!

1. Se till att alla känner sig välkomna och trygga

Oavsett om man är ny i ett team, eller om man varit delaktig i teamet ett tag, är det viktigt att känna sig trygg och välkommen tillsammans med sina kollegor. Speciellt om ni arbetar tätt tillsammans, och spenderar mycket tid i varandras närhet varje dag. Att få alla att känna sig trygga och välkomna är något som hela teamet kan bidra med, men något som chefen eller teamledaren verkligen måste ha som första prioritet. Alla måste känna sig inkluderade, sedda och hörda – annars kommer det bli svårt att jobba tillsammans.

2. Skäm bort dem med en gåva 

Har du någon gång haft ett jobb som har gett dig en gåva, kanske bara för att välkomna dig dit, för att önska dig en fin födelsedag eller för att peppa dig? Gåvor kanske är tämligen okonventionellt att ge bort hur som helst, men tro oss – det kan verkligen vara ett bra sätt att få någon att känna sig engagerad. Ett hett tips är att ge bort en keps med eget tryck eller varför inte en egendesignad kaffemugg? Här på egendesign.com kan du designa mängder av schyssta produkter som du kan ge bort till dina kollegor – snabbt, enkelt och billigt. Prova på i vår grymma produktdesigner redan idag!

kaffemugg med tryck

3. Samla teamet på sociala medier

Visst, vid det här laget kanske man är lite trött på att ha massa gruppchatter med flera olika människor samtidigt – men det kan vara ett bra tips för er som jobbar i ett team. Ni behöver inte ha flera aktiva chatter, där ni skickar roliga bilder eller skriver titt som tätt. Men! Det är alltid bra att ha grupper på olika sociala medier där ni KAN nå varandra, och där ni kan dela roliga bilder eller intressanta saker om ni vill. För många kan sociala medier skapa en enklare väg för kommunikation utanför jobbet och det kan göra att medlemmarna i teamet känner sig tryggare och mindre osäkra när ni väl jobbar.

4. Fira milstolpar

Klarade ni deadline? Har ni ökat vinsten? Har någon i teamet gjort extra bra ifrån sig? Det måste ni såklart fira! Bjud in till kalas, köp en tårta till jobbet eller ge bort en gåva. Vi rekommenderar en termos med eget tryck eller en tröja med ett personligt tryck på. Hos oss här på egendesign.com kan du designa egen tröja med tryck billigt och ge bort till dina kollegor när de nått en milstolpe. Kanske trycker du ett gäng sweatshirts med eget tryck som du ger bort varje gång en milstolpe uppnåtts, och på så vis skapar en tradition att se fram emot? Oavsett vad du väljer är det viktigt att fira milstolpar och uppmärksamma det hårda arbete som teamet lägger ned varje dag.

tröja med tryck

5. Gör saker tillsammans

Sist men inte minst – våga göra saker tillsammans! Ett starkt team är ett team som består av människor som litar på varandra. Åk på konferens, teambuilding, Gröna Lund – vad som helst där ni kan umgås och stärka banden till varandra. På så vis skapar ni bättre relationer med varandra och blir mer trygga med att jobba tillsammans.

Köpa egendesignade kläder?

Så där har ni det – hur man skapar ett engagerat team. För dig som är intresserad av att designa sweatshirt med tryck, trycka en egendesignad kaffekopp eller dylikt och ge bort till teamet kan du spana in vårt breda utbud av kläder och produkter redan idag. Välj ut något som du gillar och börja designa! Det kommer garanterat att vara en uppskattad gest hos ditt team.


Läs fler inlägg från Egendesign.com


bild med texten black friday
Black Friday 2022: Designa egna kläder till dig och familjen
Black Friday börjar närma sig med stora steg och vi på egendesign.com laddar upp inför årets bästa shoppingdag. Preci...
Läs mer

tjej med solglasögon
Svårt att hitta din egen stil? Designa egna kläder!
Oavsett om du är tonåring, vuxen eller pensionär kan det stundvis vara svårt att hitta din egen stil. Trenderna förän...
Läs mer

väg med höstlöv
5 tips på egendesignade plagg att bära på hösten
Sakta men säkert börjar den närma sig, den härliga hösten! Äntligen börjar dagarna bli lite kortare, löven skifta fär...
Läs mer