Snabb Gratis Leverans → Vi skickar 95% av alla beställningar inom 48 timmar, schysst va?🚀

10 roliga idéer för egendesignade kläder inför kommande högtider

Hösten och vintern är en säsong som är fylld av mysiga stunder och en hel del högtider. Vi firar halloween, vissa av oss firar thanksgiving och självklart jul! Beroende på vilken tro man har, var man bor och hur man är uppväxt kanske man firar olika högtider, men oavsett vad så faller många av dessa högtider under just höst- och vinterhalvåret.

Bara för att det är en högtid behöver man såklart inte köpa presenter, men det är trots allt många som väljer att ge bort gåvor under högtider. Det kan vara små enkla saker, eller lite större, häftigare gåvor. Vi på egendesign.com har tagit fram en lista på saker som alltid går att ge bort, både till andra och till dig själv, och både under högtider och vardagliga sammanhang! Läs vidare för att ta del av våra tips.

en mugg med eget tryck

1. Fotomugg med eget tryck

När kylan börjar smyga sig på är det alltid uppskattat med varma drycker. Te, kaffe, latte – allt du kan tänka dig! Om du har en vän eller bekant som tycker om att mysa framför en film med en stor kopp te, kan en fotomugg med eget tryck vara den perfekta gåvan. Om du vill göra presenten lite mer extravagant kan du alltid sätta ihop en korg med en mugg, massa goda teer och lite snacks. Det kommer garanterat att bli en uppskattad gåva för personen som älskar att värma sig med varma drycker under vintern.

2. T-shirt med en rolig hälsning

Har du en släkting eller kompis som bor i en annan stad? Eller vill du kanske bara skicka över en hälsning till någon som bor nära dig? Designa en t-shirt med en hälsning på med oss på egendesign.com! Det kan vara allt från en t-shirt med fototryck, med en gammal bild på dig och personen, eller en rolig t-shirt med ett skrattretande citat för att pigga upp i vintermörkret. Vad skriver du på din t-shirt?

hoodie med tryck

3. Värmande hoodie med eget tryck

Varma kläder är ett måste under hösten och vintern, och det finns inget som slår en mysig hoodie. Ge bort en hoodie med eget tryck till dina nära och kära! Det finns mängder av roliga tryck i vår katalog som du kan välja mellan, eller varför inte skriva ett fint citat, eller lägga in ett motiv som du själv designat? Möjligheterna är många och du kan med enkla medel skapa unika, värmande plagg som dina vänner och bekanta kommer att älska.

pins med tryck

4. Matchande pins för familjen på jul

Ska du fira jul med familj och släkt? Då kanske du vill hitta på något roligt att ge bort som alla kan ha kvar som souvenir i många år framöver? Plocka fram en gammal bild på familjen och förvandla den till en cool pin, som alla kan bära under jul! Det är ett roligt sätt att ge bort en unik gåva, samtidigt som alla får ett fint minne från just den julaftonen. 

5. Träningskläder med eget tryck för aktiviteterna

Har du vänner eller familj som tycker om att träna? Kanske planerar ni att ta en löptur tillsammans på julaftonsmorgonen? Ett hett tips är då att ge bort matchande träningskläder till hela gänget! Det kan vara allt från tights med eget tryck, till en funktionell t-shirt med ett roligt citat på.

6. Julklappar till barnen med egen design

Högtider är i regel till för barnen, speciellt högtider såsom julen! Det är barnens chans att ta del av den där magiska känslan som man själv minns från tiden då man var barn. Vi på egendesign.com har ett gäng produkter, såsom en gosig nallebjörn, som du kan designa själv och ge bort till alla barn i ditt liv. En mysig gåva som de kommer att kunna behålla resten av livet.

7. Cool keps med eget tryck 

Har du kanske ett syskonbarn som börjar komma upp i åldern och vill ha coola, unika kläder och accessoarer? Vad sägs om att ge bort en snygg keps med eget tryck! Det kommer garanterat att gå hem bland barnen och deras kompisar, som gärna vill hitta sin egen unika stil.

8. Tygväska med tryck till julshoppingen

Vad är en högtid om inte en chans att äta massa god mat? Fimpa plastkassarna i år och ge bort snygga tygväskor med eget tryck på till dina nära och kära! På så vis kan ni sköta julhandlingen på ett miljövänligt sätt, och dessutom se riktigt snygga ut i butiken.

9. En fin scarf till vovven

Även våra fyrbenta vänner förtjänar en klapp på julafton eller varför inte bara en gåva i vardagen? Vi erbjuder fina små halsdukar till hundar som du kan designa helt själv. Kanske gör du en matchande scarf till dig själv och vovven?

10. Vattenflaskor till hela familjen

Oavsett om man tycker om att träna, jobbar på kontor, har en hobby på fritiden eller bara spenderar mesta tiden i soffan är det viktigt att dricka vatten. Ge bort egendesignade vattenflaskor till hela familjen i jul och påminn dem att det är viktigt att hålla sig återfuktad året om!


Läs fler inlägg från Egendesign.com


tryckeriet
Hur gör man eget tryck på tröjor? En guide för hur du använder egendesign.com
Här på egendesign.com jobbar vi dagligen med att uppfylla våra kunders önskningar om unika, personliga kläder med ege...
Läs mer

bild med texten black friday
Black Friday 2022: Designa egna kläder till dig och familjen
Black Friday börjar närma sig med stora steg och vi på egendesign.com laddar upp inför årets bästa shoppingdag. Preci...
Läs mer

tjej med solglasögon
Svårt att hitta din egen stil? Designa egna kläder!
Oavsett om du är tonåring, vuxen eller pensionär kan det stundvis vara svårt att hitta din egen stil. Trenderna förän...
Läs mer